malatya 6 aylık Kırmızı kuyruklu jako papağanı

malatya 6 aylık Kırmızı kuyruklu jako papağanı

Doğu Anadolu » Malatya » Yeşiltepe
1.000₺
  • 1.000₺
    Doğu Anadolu » Malatya » Yeşiltepe
malatya 6 aylık Kırmızı kuyruklu jako papağanı
 
malatya 6 aylık Kırmızı kuyruklu jako papağanı malatya 6 aylık Kırmızı kuyruklu jako papağanı malatya 6 aylık Kırmızı kuyruklu jako papağanı malatya 6 aylık Kırmızı kuyruklu jako papağanı malatya 6 aylık Kırmızı kuyruklu jako papağanı malatya 6 aylık Kırmızı kuyruklu jako papağanı
Jakomuz 6 aylık. Kırmızı kuyruklu cities belgeli. Bilezikli Afrika gri jako papaganidir. Eğitilme zamanında gayet akıllı jako dur. Malatya içi teslimat yapılır. Ayriyeten aşıları yapılmış ve kafesiyle beraber verilecektir. 300 tl özel pirinç kafes aldım. Herşeyi ile birlikte teslim edeceğim.suanda süper ıslık taklitleri yapıyor. Is mini söylüyor. Paşa. Babacim ve aşkım diyor. Tam 3 kelime konuşuyor. Şimdiden alan kişiye allah hayırlı etsin.
  • #3869137
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.