lüleburgazda satılık hemen teslim sıfır daireler

lüleburgazda satılık hemen teslim sıfır daireler

Marmara » Kırklareli » Lüleburgaz
150.000₺
  • 150.000₺
    Marmara » Kırklareli » Lüleburgaz
lüleburgazda satılık hemen teslim sıfır daireler
 
lüleburgazda satılık hemen teslim sıfır daireler lüleburgazda satılık hemen teslim sıfır daireler lüleburgazda satılık hemen teslim sıfır daireler lüleburgazda satılık hemen teslim sıfır daireler lüleburgazda satılık hemen teslim sıfır daireler lüleburgazda satılık hemen teslim sıfır daireler
LÜLEBURGAZ KURTULUŞ MAHALLESİNDE SATILIK HEMEN TESLİM SIFIR DAİRELER. Hemen Tapu, Hemen Taşın. Tüm yaşam merkezlerine, kamu ve sosyal alanlarına yürüme mesafesi yakınlığında yer almaktadır. Öncelikle, yapı güvenliği ve emniyeti esas alınaraktan, birinci sınıf işçilik kalitesinde iç ve dış inşaatı tamamlanmış banka kredisine uygun durumda kullanıma hazır lüks daireler. Bina çevre düzenlemesi yapılmış, çift giriş çıkışlı, hususi otoparkı bulunmaktadır. Yapı ısı yalıtımı oluşturulmuş, asansör, yangın merdiveni, uydu, telefon, adsl, doğalgaz kapıcı dairesi ve sığınak mevcutdur. Klasik balkon ve Fransız balkona sahiptir. Ortak kullanımda yer alan merdivenlerde granit malzeme kullanılmıştır İç donamının da ve tüm malzemelerinde, birinci sınıf kalite malzeme ve tesisatlar kullanılmıştır. Yüzeyler laminant parke, çanakkale seramik olup tesisatlarda eca ürünleri kullanıldı. Dış kapı çelik, iç kapılar ise Amerikan kapıdır. Yatak odasında ebeveyn banyo wc, genel banyo wc ve alaturka wc şeklindedir. Pencereler pimapen ısı yalıtımlı, duvarlarda iç ve dış ısı yalıtımı oluşturulmuştur. HER KATTA DAİREMİZ MEVCUTTUR. DAİRELERİMİZ BANKA KREDİSİNE UYGUN OLUP KREDİ İŞLEMLERİNİZE YARDIMCI OLUNUR.
  • #3090490
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.