labrador kırması erkek köpeğim kayıp

labrador kırması erkek köpeğim kayıp

Ege » İzmir » Bayraklı
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » İzmir » Bayraklı
labrador kırması erkek köpeğim kayıp
 
labrador kırması erkek köpeğim kayıp labrador kırması erkek köpeğim kayıp labrador kırması erkek köpeğim kayıp labrador kırması erkek köpeğim kayıp labrador kırması erkek köpeğim kayıp
Merhaba, 3.5 yıl önce Sopengazi Barınağından sahiplendiğim Labrador kırması erkek köpeğim 19 Haziran 2013 Çarşamba günü Bayraklı'da yaşadığı evin bahçesinden bir grup köpeğin peşine takılarak uzaklaştı. O günden beri bulamıyorum. Bütün barınak, belediyeler ve veterinerlik hizmetleri ile iletişime geçip bilgi verdim. Fakat bir bilgi yok. Bana söyledikleri birinin bulup beğenip sahiplendiği ihtimalinin yüksek olduğu. Köpeğim siyah renkli, göğsü ve sol ön pati parmak üstleri beyaz renklidir. Bir karışıklık yaşanıpta belediye tarafından alınmaması için sol kulağındaki sarı renk üzerine siyah yazılı kimlik küpesini hiç kestirmedim. Köpeğimin ismi GECE. İsmiyle hitap edildiğinde mutlaka tepki verecektir. Bulup sahiplenen veya görenler varsa lütfen bana bilgi versin, çok çok üzgünüm.
  • #3489734
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.