kuşadasında satılık müstakil bahçeli tripleks

kuşadasında satılık müstakil bahçeli tripleks

Ege » Aydın » Kuşadası
130.000₺
kuşadasında satılık müstakil bahçeli tripleks
 
kuşadasında satılık müstakil bahçeli tripleks kuşadasında satılık müstakil bahçeli tripleks kuşadasında satılık müstakil bahçeli tripleks kuşadasında satılık müstakil bahçeli tripleks kuşadasında satılık müstakil bahçeli tripleks kuşadasında satılık müstakil bahçeli tripleks
kuşadasında stadyumun karşısında kuşadasının en geniş caddesi kıyısındaki yeşil alanın öbür ucunda yani caddeye nazırdır. Bir avantaj olarak cadde ile ev arasında yeşil alan vardır.Kadınlar denizi plajına 10 dakikalık yürüyüş mesafesindedir.Evin üç tarafında bahçe vardır. evin giriş yerinde ve yan tarafında çok geniş bir teras vardır.alt katta .Bahçede iki büyük çam ağacı bir defne iki limon iki ayva bir şeftalı, bir erik, bir portakal ağacı var. Alt batta salon mutfak ve bir tuvalet vardır.Ev cezayir tarzında olduğu için salonun tavanı yatık olup, altı metre yüksekliktedir. İkinci katta.bir banyotuvalet ve iki oda vardır.ikinci kattan salon görüşe acıktır.Her odanın, genişçe balkonları vardır.Üçüncü kat bir salon kadar büyüklükte, bir çatı katıdır.çok geniş bir terası vardır.Ev çok temiz ve bakımlıdır.Hiç bir şey yapmadan kullanıma hazırdır.
  • #2617133
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Emlak
  2. Konut
  3. Satılık
  4. Müstakil ev
  • kelepir fiyatına satılık müstakil ev bahçeli

    SAMSUN TERMELİ HEMŞERİLERİN KAÇIRAMAYAĞI FIRSAT KELEPİR FİYATINA SATILIK MÜSTAK ...

  • İnegölde satılık müstakil ev

    Bursa /inegöl'de Acil satılık müstakil ev ( sahibinden) tel : 05457110864 ...

  • Karasu Sakaryada sahibinden satılık müstakil, dubleks villa

    Karasu Sakaryada sahibinden satılık müstakil, dubleks villa: 4 oda 1 salon, 180 ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.