kuşadasında sahibinden kiralık işyeri, dükkan

kuşadasında sahibinden kiralık işyeri, dükkan

Ege » Aydın » Kuşadası
6.850€
  • 6.850€
    Ege » Aydın » Kuşadası
kuşadasında sahibinden kiralık işyeri, dükkan
 
kuşadasında sahibinden kiralık işyeri, dükkan kuşadasında sahibinden kiralık işyeri, dükkan kuşadasında sahibinden kiralık işyeri, dükkan kuşadasında sahibinden kiralık işyeri, dükkan kuşadasında sahibinden kiralık işyeri, dükkan kuşadasında sahibinden kiralık işyeri, dükkan
Kuşadası Kadınlar Plajı ana cadde üzerinde plajdan sadece 10 metre uzaklıkta olan 2004 yılı yapımı iş merkezinde her amaca uygun olarak kullanılabilecek 32 M2 lavabo ve tuvaleti olan işyeri Dükkan sahibinden Kiralıktır. Dükkan otomatik panjurlu olup yerler seramik kaplıdır. Ayrıca dükkan ön cephede kadınlar denizi caddesi üzerinde 20M2 seramik bahçe kullanım alanına sahiptir. İşyeri Kuşadası nın gözde turistik semti Kadınlar plajında inşa edilmiştir. Kadınlar denizi büyüklü küçüklü ortalama 20 otele ev sahipliği yapmakta, yıllık ortalama beşyüzbin yerli ve yabancı turisti ağırlamaktadır. Ayrıca işyerinin karşısına şu an itibariyle yeni müşteri potansiyeline açık büyük ölçekli iş merkezi inşaa edilmekte olup, karşısında bulunan işyerimize büyük hareketlilik getireceği öngörülmektedir. İşyeri için Kira bedeli yıllık 6, 850-€ olup peşin olarak tahsil edilecektir.
  • #2148425
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.