kuşadasında kiralık havuzlu lüks apart

kuşadasında kiralık havuzlu lüks apart

Ege » Aydın » Kuşadası
1.000₺
  • 1.000₺
    Ege » Aydın » Kuşadası
kuşadasında kiralık havuzlu lüks apart
 
kuşadasında kiralık havuzlu lüks apart kuşadasında kiralık havuzlu lüks apart kuşadasında kiralık havuzlu lüks apart kuşadasında kiralık havuzlu lüks apart kuşadasında kiralık havuzlu lüks apart
sahibinden kiralık havuzlu lüks apart. Apart 4 kişilik olup 6 adet havuzu vardır. Havuzlardan bir tanesi çok büyük olup, ayrıca büyük 4 kaydıraklı havuzu mevcuttur. 1. sınıf tatil köyünde bulunan bu apart 23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında bir haftalık 4+1 kişilik apart kiralıktır. Apartın içinde bir salon (iki yatak), salonun içinde resimde görülen mutfak (mutfakta her türlü mutfak malzemesi mevcuttur), ayrıca bir yatak odası vardır. İstenirse ilave bir yatak ücretsiz olarak getirilmektedir.Apart klimalıdır. Tatil köyü çok geniş bir alana yayılmış olup zeytinlikler ve palmiye ağaçlarının içinde, çocuk parkları, çocuk havuzları, küçük bir hayvanat bahçesi, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, biri çok büyük ve bir tanesi de kapalı olmak üzere 6 adet havuzu mevcuttur. Spor salonunda her türlü alet bulunmaktadır. Gün boyu animasyon ekibi çok eğlenceli yarışmalar ve şovlar düzenlemektedir. Akşam amfi tiyatroda çocuk ve büyük animasyonları gerçekten çok eğlenceli saatler yaşatmaktadır. Yaprak dökümünün kahveci ahmet'inin müdürlüğünü yaptığı animasyon ekibi akşam çok eğlenceli şovlar sunmaktadır. Saat 24 den sonra disco faaliyete geçmektedir. Tatil köyü deniz kenarında değildir, ancak plaja hergün ücretsiz servis vardır. Zaten 6 tane havuz denizi aratmamaktadır. Resimlerde de görüldüğü gibi büyük bir aqua sı bulunmaktadır. Tesis içinde araç otoparkı mevcut olup, güvenlik 24 saat hizmet vermektedir. Aile için mükemmel ve güvenli bir ortamdır. Yazdığım bütün aktivitelerin ücretsiz olduğu tesiste bir haftanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Ücret 4+1 kişi için toplam 1000 tl.dir.
  • #2665172
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.