kurt, kangal, hsky, doberman, rottweiller cinsi cköpek sahiplenmek istiyorum

kurt, kangal, hsky, doberman, rottweiller cinsi cköpek sahiplenmek istiyorum

Akdeniz » Mersin » Erdemli
Görüşülür
kurt, kangal, hsky, doberman, rottweiller cinsi cköpek sahiplenmek istiyorum
 
kurt, kangal, hsky, doberman, rottweiller cinsi cköpek sahiplenmek istiyorum kurt, kangal, hsky, doberman, rottweiller cinsi cköpek sahiplenmek istiyorum kurt, kangal, hsky, doberman, rottweiller cinsi cköpek sahiplenmek istiyorum kurt, kangal, hsky, doberman, rottweiller cinsi cköpek sahiplenmek istiyorum kurt, kangal, hsky, doberman, rottweiller cinsi cköpek sahiplenmek istiyorum kurt, kangal, hsky, doberman, rottweiller cinsi cköpek sahiplenmek istiyorum
slm ben mersin erdemli ilçesinde yaşıyorum.bende bir yaşında boxer kırması vardı 28 şubat gecesi araç çarpması sonucu öldü. şuan elimde köpeğim yok ve düzgün bir köpek istiyorum uzun yıllar bana yoldaş olabilecek sadık bir köpek. eğer bakamadığınız yada sahiplendirmek istediğiniz sadık olabileceğine inandığınız köpekleri bekliyorum evim müstakil bahçeli çok iyi bakacağımdan şüpheniz olmasın. mersin erdemli ilçesinde ikamet ediyorum. NOTT: bana köpeğini verecek olan şahıslar istediğiniz zaman görebilme ve ayrıca olabilecek yavrulardan alma hakkına sahipsiniz.TEL: 0544 405 13 33 facebook ferit çetinel bana mutlaka ulaşın en azından önerebilirsiniz uysal ve saldırgan değilse bir yaş büyük olsada köpeği alabilirim.ama tercihim ilk 4 aylık kadar büyük köpeklerdir teşekkür ederim..
  • #2939540
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • macar rottweiler köpek yavruları satılıktır

    köpegimiz 28 nisan 2009 doğumlu olup ilk yavrularını alısımızdır gelişimini iyi ...

  • ACİL SETER VEYA POİNTER YAVRUSU ALINIR(ücretsiz)

    bir veya daha fazla köpek alma şansım var çünkü bakacak yerim musait ava meraklı ...

  • sahibinden satılık kupay cinsi köpek tavşancı satılıktır.

    babası macar domuz köpeğidir orjinal kupay cınsıdır daha bir bucuk aylıktır alma ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.