kumbağda havuzlu, yeni bitmiş daireler taksit ve takas olur.

kumbağda havuzlu, yeni bitmiş daireler taksit ve takas olur.

Marmara » Tekirdağ » Kumbağ
55.000₺
  • 55.000₺
    Marmara » Tekirdağ » Kumbağ
kumbağda havuzlu, yeni bitmiş daireler taksit ve takas olur.
 
kumbağda havuzlu, yeni bitmiş daireler taksit ve takas olur. kumbağda havuzlu, yeni bitmiş daireler taksit ve takas olur. kumbağda havuzlu, yeni bitmiş daireler taksit ve takas olur. kumbağda havuzlu, yeni bitmiş daireler taksit ve takas olur. kumbağda havuzlu, yeni bitmiş daireler taksit ve takas olur. kumbağda havuzlu, yeni bitmiş daireler taksit ve takas olur.
Kumbağ'da Yeni Bitmiş Bina'da Havuzlu, Deprem Yönetmeliğine uygun, Doğal Gaza Uyumlu Kalorifer Tesisatı Döşenmiş, Laminent Parke, Merkezi Uydu Sistemi, Çelik Kapı, MDF Meblan Mutfak Dolabı, Kartonpiyer, Barbekü, Çift Cam Pimapen, Fransız Balkonlu Camlar. 74 mt2, 2+1 Daireler. Denize Yürüyerek 4-5 dk mesafede, Bilge Hotelin Karşısındaki Abone Çay Bahçesinin olduğu Sokakta. Son 4 Daire. Giriş Katlar 55.000.- Diğer Katlar 65.000.- TL dir. Yarısı Peşin Yarısı Senetle Taksit Olur. Araç ile Takas Olur. Arsa ve Tarla ile Takas olur. www.kumbag.com.tr
  • #3057954
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.