kredili inek almak isteyenler mehmet ara danış

kredili inek almak isteyenler mehmet ara danış

Marmara » Bursa » Karacabey
5.000₺
  • 5.000₺
    Marmara » Bursa » Karacabey
kredili inek almak isteyenler mehmet ara danış
 
kredili inek almak isteyenler mehmet ara danış kredili inek almak isteyenler mehmet ara danış kredili inek almak isteyenler mehmet ara danış kredili inek almak isteyenler mehmet ara danış kredili inek almak isteyenler mehmet ara danış
ÖNCELİKLE HERKEZE SELAMLAR.. ÇİFTLİMİZDE 1 RİNCİ SINIF HOLSTEIN IRKI SÜT İNEĞİ VE GEBE DÜVE BULUNMAKTADIR. ZİRAAT BANKASI KREDİSİ İLE HAYVAN ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA BANKANIN İSTEDİĞİ KRİTERLERİNE UYGUN OLUP EN İYİ GENETİĞE SAHİPTİR.. SÜT ORANLARI 24 KG VE 37 KG DİR VE BU HOLSTEIN IRKI OLAN HAYVANLARIMIZI MUAYAR SATMAKTAYIZ.. ÇİFTLİĞİMİZDEKİ DAMIZLIK HAYVANLARIMIZIN TÜM SAĞLIK AŞILARI TAMDIR DAİMA VETERİNER KONTROLÜ ALTINDADIR. İNEKLERİMİZ VE DÜVELERİMİZ DAMIZLIK VE BESİCİLİK İÇİN EN İDEALİ VE EN GÜZELİDİR.. ÇİFTLİĞİMİZE GELİCEK MİSAFİR OLMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIN BİZLERİ ARAMASI YETERLİ DİR VE ARACI OLMAYAN ARKADAŞLARA ARAÇ TEMİN EDİLİR NAKLİYATTA SIKINTI YOKTUR.. İRTİBAT NUMARAMBÜLENTMEHMET DİR.. YILLARDIR PROFESYONEL ŞEKİLDE HAYVAN ALIM SATIMI, DAMIZLIK DÜVE VE BESİ SIĞIRI YETİŞTİRİCİLİĞİ YAPMAKTAYIZ VE BU KONUDA GÜVENİLİR BİR YER HALİNE GELDİK. HAYVAN ALIMI KONUSUNDA GÜVENİLİR BİR YER ARAYANLARIN ÇİFTLİĞİMİZE GELMELERİNİ TAVSİYE EDİYORUZ..
  • #2468258
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.