konyada 1 aylık sevimli kediciklerden ücretsiz evlat edindiriyoruz

konyada 1 aylık sevimli kediciklerden ücretsiz evlat edindiriyoruz

İç Anadolu » Konya » Selçuklu
Görüşülür
  • Görüşülür
    İç Anadolu » Konya » Selçuklu
konyada 1 aylık sevimli kediciklerden ücretsiz evlat edindiriyoruz
 
konyada 1 aylık sevimli kediciklerden ücretsiz evlat edindiriyoruz konyada 1 aylık sevimli kediciklerden ücretsiz evlat edindiriyoruz konyada 1 aylık sevimli kediciklerden ücretsiz evlat edindiriyoruz konyada 1 aylık sevimli kediciklerden ücretsiz evlat edindiriyoruz konyada 1 aylık sevimli kediciklerden ücretsiz evlat edindiriyoruz konyada 1 aylık sevimli kediciklerden ücretsiz evlat edindiriyoruz
Çok sevimli, 4 adet kedicikten ister tek ister çift ister hepsini birden evlat edinebilirsiniz. Balkonumda bir aylık oldular ancak doğaya alışık olmadıkları için dışarıya bırakamıyorum. Tuvalet alışkanlıkları doğal içgüdüsel olarak var, bakımlı kediciklerdir. Alacak olan kişilerin de kedi bakımını bilmeleri, çocuğuna eğlence olarak değil de hakikaten kendi evladı gibi bakacak olan kimselerden oluşmasını tercih edeceğim. Gerçekten bakım konusunda azimliyseniz lütfen arayınız. Çünkü bu konuda emin olursam kedileri vereceğim, bu konuda güven duyamazsam vermemeyi tercih ederim. Çünkü onların sağlıklı bakılacaklarından emin olmalıyım. Sorularınız için arayabilirsiniz. Kedi bakımıyla ilgili bilgi edinmek için de arayabilirsiniz. Henüz ilk defa kedi alıp bakmak istiyorsanız, bakımı ile ilgili bilgi verebilirim, yapabileceğinize inanıyorsanız lütfen arayınız. Kediciklerden biri simsiyah, diğeri alacalı siyah beyaz, diğeri gri ve sonuncusu da sarı-beyaz renklerdedir. Fotolarını inceleyiniz lütfen.
  • #3809342
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.