kocaeliden satılık yavru ve damızlık muhabbet kuşu

kocaeliden satılık yavru ve damızlık muhabbet kuşu

Marmara » Kocaeli » Derince
20₺
  • 20₺
    Marmara » Kocaeli » Derince
kocaeliden satılık yavru ve damızlık muhabbet kuşu
 
kocaeliden satılık yavru ve damızlık muhabbet kuşu kocaeliden satılık yavru ve damızlık muhabbet kuşu kocaeliden satılık yavru ve damızlık muhabbet kuşu kocaeliden satılık yavru ve damızlık muhabbet kuşu kocaeliden satılık yavru ve damızlık muhabbet kuşu kocaeliden satılık yavru ve damızlık muhabbet kuşu
üretimhanemi kapatmak zorunda olduğum için kuşlar ve malzemeler satılıktır. takım halinde kuşlarımın sadece 6 takımın dişisi yerli geri kalan hepsi ingiliz ver ingiliz kırması iri ve sağlıklı kuşlardır. Takım halinde satılan kuşlarla beraber 64x32 çifthane, 4 adet ahşap tünek, çift bölmeli akıllı yemlik, 2 adet suluk, 2 adet mamalık tamamen ÜCRETSİZ verilecektir. gelip bakılması durumunda beğenilmemesi gibi bir durum yok. 18 takım kaldi ilk gelen alacaktır. İsteyene jumbo takım ve yavru muhabbet kuşu temin edebilirim.
  • #3506133
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.