kırpık dünya tatlısı

kırpık dünya tatlısı

Marmara » İstanbul » İstanbul
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » İstanbul
kırpık dünya tatlısı
 
kırpık dünya tatlısı kırpık dünya tatlısı kırpık dünya tatlısı kırpık dünya tatlısı kırpık dünya tatlısı kırpık dünya tatlısı
dünya tatlısı 2 yaşında kısır ve aşıları tamam bir kız bebekken sahibi tarafından barınaktan kurtarılıyor. Maalesef sahibinin iş nedeniyle yurt dışına yerleşmesi gerekiyor bu yüzden kırpık acil olarak yuva arıyor. Evde büyüdüğü için sıcak bir ortama ve insanlara alışık, çok sağlıklı, oyuncu ve enerjik. Onu gün içinde dışarıda gezdirebilecek kişilerin oldupu bir ev çok ideal olur. Evinizde sizin sevginiz için gözünüzün içine bakan, sadık ve sevecen bir dostunuz olsun istiyorsanız lütfen aşağıdaki numaralarla ya da mail adresleri yoluyla bizimle irtibata geçin. İsteyenlerle Kırpık'ı seve seve tanıştırabiliriz böylece onu biraz tanıyabilir, ne kadar sevgi yumağı bir kız olduğunu ve gerçekte fotoğraflardan bile çok daha güzel olduğunu kendi gözlerinizle görebilirsiniz. Alev Turgay:(alevturgay@hotmail.com) Harun Özerkan:(harun.ozerkan@servus.com.tr)
  • #1652208
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.