kırklareli pınarhisar köyünde acil satılık tarla

kırklareli pınarhisar köyünde acil satılık tarla

Marmara » Tekirdağ » Barbaros
150.000₺
  • 150.000₺
    Marmara » Tekirdağ » Barbaros
kırklareli pınarhisar köyünde acil satılık tarla
 
kırklareli pınarhisar köyünde acil satılık tarla kırklareli pınarhisar köyünde acil satılık tarla kırklareli pınarhisar köyünde acil satılık tarla kırklareli pınarhisar köyünde acil satılık tarla kırklareli pınarhisar köyünde acil satılık tarla kırklareli pınarhisar köyünde acil satılık tarla
112 Mevki: kırklareli pınarhisar köyü m2: 3728 Fiyatı : 150 000 türü: Konut imarlı Özellikler: kırklareli pınarhisar sütlüce koyunde 3728 m2 konut ımarlı içinde oturulcak durumda 2+1 pirketten yapılmıs evi mevcut olup yol su elektrik problemı olmayan yatırıma uygun görülmeye değer yerler. not: %8 kapalı alan %50 teşvik primi verilmektedir. Çiftlik yeri arayanlar için çok ideal görülmeye değer yer pazarlık payı vardır.
  • #3255445
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.