kiralık yazlık manavgat çolaklı side

kiralık yazlık manavgat çolaklı side

Akdeniz » Antalya » Çolaklı
79₺
  • 79₺
    Akdeniz » Antalya » Çolaklı
kiralık yazlık manavgat çolaklı side
 
kiralık yazlık manavgat çolaklı side kiralık yazlık manavgat çolaklı side kiralık yazlık manavgat çolaklı side kiralık yazlık manavgat çolaklı side kiralık yazlık manavgat çolaklı side kiralık yazlık manavgat çolaklı side
KAMERALI ÖZEL GÜVENLİKLİ KAMELYA III SİTESİNDE. 2+1 BAHÇE DUBLEKS ÇİFT TUVALET, BANYOLU. İÇERİSİNDE BEYAZ EŞYASI VE MOBİLYALARI BULUNAN, AİLE İLE BİRLİKTE GÖNÜL RAHATLIĞI İÇERİSİNDE TATİL YAPABİLECEĞİNİZ, AİLEME AİT YAZLIK EVİMİZİ GÜNLÜK, HAFTALIK, VE AYLIK OLARAK KİRAYA VERİYORUZ. 2011 YILI BAŞINDA KOMPLE ONARIM VE BAKIMA ALINMIŞ OLUP, BU SENE İLK DEFA KİRAYA VERİLECEKTİR. SİTENİN İÇERİSİNDE ALIŞVERİŞ VE EĞLENCE İHTİYACINIZI KARŞILAYABİLECEĞİNİZ MARKET, ÇAY BAHÇESİ, OYUN OYNAYABİLECEĞİNİZ SİTEYE AİT ORTAK KAMELYA VE 3 ADET BÜYÜK YÜZME HAVUZU MEVCUTTUR. SİTEYE AİT KROKİDE GÖREBİLECEĞİNİZ GİBİ, DENİZE 200 METRE MESAFEDE SİTEYE AİT ÖZEL PLAJ MEVCUTTUR. YATAK ODASINDA ÇİFT KİŞİLİK 1 ADET YATAK, DİĞER ODADA TEK KİŞİLİK 2 ADET YATAK VE SALONDA 2 ADET ÇOK KONFORLU ÇEK YAT MEVCUTTUR. 6 -7 KİŞİNİN ÇOK RAHAT KALABİLECEĞİ RAHAT BİR AİLE EVİDİR. AYRICA MUTFAK İHTİYACI İÇİN GEREKLİ OLABİLECEK HER TÜRLÜ TEFERRUAT DÜŞÜNÜLMÜŞTÜR. NOT : SİDE JANDARMA ASKERİ KAMPINA 250 METRE YÜRÜME MESAFESİNDE. MAYIS AYI : 79 TL HAZİRAN : 89 TL. TEMMUZ-AĞUSTOS : 99 TL EYLÜL- EKİM 79 TL. TADİLAT YENİ BİTTİĞİ İÇİN YAZLIĞIN İÇ DÖŞEME RESİMLERİ EN KISA ZAMANDA TAMAMLANACAKTIR. HERKESE MUTLU, SAĞLIKLI EĞLENCELİ VE HUZUR DOLU BİR TATİL DİLERİM........... SAYGILARIMLA.
  • #2605875
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.