kiralık köfteci, dönerci, çaybahçesi için datça da

kiralık köfteci, dönerci, çaybahçesi için datça da

Ege » Muğla » Datça
1.250₺
  • 1.250₺
    Ege » Muğla » Datça
kiralık köfteci, dönerci, çaybahçesi için datça da
 
kiralık köfteci, dönerci, çaybahçesi için datça da kiralık köfteci, dönerci, çaybahçesi için datça da kiralık köfteci, dönerci, çaybahçesi için datça da
Dönerci, kebapçı, pideci, lahmacuncu, lokanta, cafe, çay bahçesi için ideal bahçeli işyeri. datçada çok işlek bir yerde, 12 ay iş yapabilecek, köfteciye, lokantaya, cafe ye çay bahçesine uygun 400 m2 bahçesi olan kiralık işyeri. 12 ay iş yapabilecek işlek bir yerde. not : lokanta , cafe, dönerci pideci, çaybahçesi vs. gibi işler için gerekli olan m2 ve 2 adet müşteri WC mevcut olup önceki kiracı 2.sınıf lokanta ruhsatı almış onunla işletmekteydi. eski lokanta işleticisi alet edavatlarını, masa sandalyelerini vs. götürdüğü için hava parası yoktur. bölgede bol sayıda bulunan 2. el otel-restaurant malzemesi satanlardan gereken malzemeyi kendi isteğinize, kullanım amacına göre almanız ve tefriş etmeniz daha faydalı olacaktır. ayrıca arka bahçeye bakan şömineli bir odası ve müşteri WC'lerinden ayrı olarak bu odaya özel bir banyo ve üçüncü bir WC 'si bulunduğundan normal koşullarda 2 , ranza konulduğunda 4 elemanın da ikamet edeceği ev sorunu olmayacaktır. bu imkan en ucuz ev kirasının 500 TL olduğu bölgede hem işyeri hemde mesken gibi kullanılabilir olmasından ötürü neredeyse kirayı kurtaracak bir avantajdır. ayrıca gece geç saatlere kadar iş yapabilme imkanı olan böyle bir yerde işyerinde ikamet edebilmek yoldan zamandan da tasarruf getirecektir. ayrıntılı bilgi ve resimler için www.datcayemek.site40.net sayfasına bakabilirsiniz.
  • #2720037
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.