kendi işinin patronu olmak isteyenler için en uygun tercih

kendi işinin patronu olmak isteyenler için en uygun tercih

Ege » Denizli » Denizli
40.000₺
  • 40.000₺
    Ege » Denizli » Denizli
kendi işinin patronu olmak isteyenler için en uygun tercih
 
kendi işinin patronu olmak isteyenler için en uygun tercih kendi işinin patronu olmak isteyenler için en uygun tercih kendi işinin patronu olmak isteyenler için en uygun tercih kendi işinin patronu olmak isteyenler için en uygun tercih
İÇERİSİNDE 4 ADET KAMERA - KEPENK - ALARM SİSTEMİ MEVCUTTUR . A'DAN Z'YE BİR MARKETTE BULUNABİLECEK HER TÜRLÜ ÜRÜN VARDIR. SÜTLÜK DOLABI , BRANDA VARDIR. FATURA TAHSİLAT MERKEZİDİR VE TL YÜKLEMELERİ YAPILMAKTADIR . WC - LAVABO VARDIR . DÜKKANIN ÜST KISMI 70 M2'DİR . ALT KATINDA DA DEPO , DİNLENME YERİ OLARAK KULLANILABİLECEK 70 M2 'LİK ALANI VARDIR . ( TOPLAM 140 M2 'DİR. ) MÜŞTERİ SIKINTISI YOKTUR . CİROSU TATMİN EDİCİDİR .SADECE EKMEK VE SİGARA SATIŞI İLE KİRA , SİGORTA GİBİ İHTİYAÇLARINIZI KARŞILAYABİLİRSİNİZ . YAKININDA KAHVEHANELER, PAZAR YERİ , OKULLAR, CAMİ , STADYUM , BELEDİYE , GEZİ ALANLARI , PARKLAR MEVCUTTUR . ALICISINA ŞİMDİDEN HAYIRLI UĞURLU OLSUN . PAZARLIK PAYI VARDIR .
  • #4054791
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.