kelepir çok uygun fiyatlı zemin etüd sondaj makinesi

kelepir çok uygun fiyatlı zemin etüd sondaj makinesi

İç Anadolu » Kayseri » Melikgazi
10.000₺
  • 10.000₺
    İç Anadolu » Kayseri » Melikgazi
kelepir çok uygun fiyatlı zemin etüd sondaj makinesi
 
kelepir çok uygun fiyatlı zemin etüd sondaj makinesi kelepir çok uygun fiyatlı zemin etüd sondaj makinesi kelepir çok uygun fiyatlı zemin etüd sondaj makinesi kelepir çok uygun fiyatlı zemin etüd sondaj makinesi kelepir çok uygun fiyatlı zemin etüd sondaj makinesi kelepir çok uygun fiyatlı zemin etüd sondaj makinesi
sondaj makinemiz ihtiyaç fazlasıdır. sadece makine olarak satılacaktır. istenirse tripleks çamur pompası lambardini marşlı motoru ile 4000TLdir. 4 yıldır kayseride ve türkiyenin çeşitli yerlerinde sondaj çalışmaları yapılmış, çok ekmeği yenmiş, kısmeti açık para kazandıran bir makinedir. 4, 5 metre kulesi mevcuttur.istenirse ücreti mukabilinde takımda verilebilir. ödeme peşindir.işe yeni başlayan arkadaşlar için bulunmaz bir makine, bu fiyat bulunmaz bir fırsattır.
  • #2400699
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.