kayseride işiyle birlikte satılık öğrenci servisi

kayseride işiyle birlikte satılık öğrenci servisi

İç Anadolu » Kayseri » Talas
25.000₺
  • 25.000₺
    İç Anadolu » Kayseri » Talas
kayseride işiyle birlikte satılık öğrenci servisi
 
kayseride işiyle birlikte satılık öğrenci servisi kayseride işiyle birlikte satılık öğrenci servisi kayseride işiyle birlikte satılık öğrenci servisi kayseride işiyle birlikte satılık öğrenci servisi kayseride işiyle birlikte satılık öğrenci servisi kayseride işiyle birlikte satılık öğrenci servisi
kayseride 30 öğrenci kapasitesi ile aylık 2000 tl net kar ile satılık öğrenci servisi. 23 kısılık ıveco m23 aracım ile kurmus oldugum ogrencı duzenegını devretme ıstıyorum. ögrencı sayısında dusus olmadıgı gıbı kres servısı oldugu ıcın her yıl ogrencı sayısı otomatık olarak artmaktadır. ogrencı kısı bası kılometre sınırlaması yoktur.her ogrencı 75 tl vermektedır ve ocak ayında kısı bası 100tl olcaktır. kazanclı bı ıs alana sımdıden hayırlı olsun arabanın ve ısın parasını en gec 12 ayda cıkaracaktır.ısıyle bırlıkte fıyatım 25.000 tl dır ve kurus pazarlık yapmam.
  • #1901060
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.