karabükten sahibinden satılık av köpeği

karabükten sahibinden satılık av köpeği

Karadeniz » Karabük » Karabük
150₺
  • 150₺
    Karadeniz » Karabük » Karabük
karabükten sahibinden satılık av köpeği
 
karabükten sahibinden satılık av köpeği karabükten sahibinden satılık av köpeği karabükten sahibinden satılık av köpeği karabükten sahibinden satılık av köpeği karabükten sahibinden satılık av köpeği karabükten sahibinden satılık av köpeği
ana baba tavşan domuz avı ile güzel bir av sergileyen av köpeğim şuan tam 6 aylık daha bir kez tavşan gördü başka görmedi otlak azda olsa biliyor soydan gelen birşey şuan işim ile muşkul oldugumdan dolayı köpeğime vakit ayırıp ava getiremiyorum onun için tavşan- domuz avına giden tüm avcı arkadasların ilgilenmesini istiyorum tüm aşıları tam parazit- kuduz- uyuz- bağırsaklarda kurlanma ya karşı kullanılan ilaçlar düzenli bir şekilde kullanılmıştır. köpeğime iyi bakacak ve en iyi bir şekilde yetiştirdikten sonra av yapmak isteyen kişilere duyurulur.
  • #2040544
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.