kaliteyi ucuza arayanlara ucuz ayakkabı

kaliteyi ucuza arayanlara ucuz ayakkabı

Marmara » İstanbul » Bahçelievler
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Bahçelievler
kaliteyi ucuza arayanlara ucuz ayakkabı
 
kaliteyi ucuza arayanlara ucuz ayakkabı kaliteyi ucuza arayanlara ucuz ayakkabı kaliteyi ucuza arayanlara ucuz ayakkabı kaliteyi ucuza arayanlara ucuz ayakkabı kaliteyi ucuza arayanlara ucuz ayakkabı kaliteyi ucuza arayanlara ucuz ayakkabı
ŞOKKKKK En ucuz mallar & ucuz alışveriş burada /> En ucuz ayakkabı (ucuz Hakiki deri, Evalı emitasyon, spor causal modeller ) En ucuz çanta deri çanta ucuz emitasyon çanta En ucuz Kemer hakiki deri kemer ucuz emitasyon kemer En ucuz Triko ürünleri ( el örgüsü atkı bere şal ucuz atkı bere ucuz eldiven takımları) En ucuz Tekstil Ürünleri (spot mallar en ucuz gömlek Atkı ucuz Bere Eldiven Takımları) En ucuz Bay ve bayan cüzdan ucuz deri cüdan ucuz emitasyon cüzdan En ucuz Kazak ve ucuz penye stoktan ucuz satış tekstil ve ucuz deri ürünleri En ucuz Spor aletleri ucuz uzak dogu malzemeleri. (kickboks, boks, karate, judo) En ucuz banyo aksesuar seti ( 6 parça ve 8 parça aynalı ucuz banyo aksesuar set) Ayakkabılar, Tekstil , Triko ve Deri ürünlerimiz kendi imalatımızdır Üretimimiz istanbuldadır. ÖZEL SİPARİŞ AYAKKABI Ve BİLUMUM TEKSTİL Kesinlikle çin veya benzeri ürünler bulunmamaktadır. Örnek olarak; Sadece ayakkabı fiyatlarımıza bakınız inanamayacaksınız. Fiyatlarımız Toptandır. Perakende için lütfen sitemizdeki perakende linkini tıklayınız. ürünlerimizin tamamını sitemizden görünüz bu kalitede böyle fiyatlar daha önce verilmedi. Hakiki klasik deri pvc taban 17, 50 TL Hakiki klasik deri termo taban 19, 50 TL Sportif casual ayakkabı 11, 90 TL Poli taban mevsimlik ayakkabı 12, 50 TL Poli taban sandalet 12, 50 TL Suni deri termo bot 15, 50 TL Suni deri pvc bot 14, 00 TL Civero termo taban Cat bot 15, 00 TL Zenne termo baba anne 12, 50 TL Zenne pvc baba anne 10, 50 TL Suni deri klasik erkek pvc taban 9, 50 TL Suni deri klasik erkek termo 11, 00 TL Tek seferde 1.000 adet ve üzeri alımlarda ekstra iskonto yapılır bu adet bir ay için geçerlidir. KREDİ KARTINA TAKSİT İMKÂNI ( WORLD-BONUS ) MAİL ORDER ÖDEMELİ SATIŞ YAPILIR. SATIŞIMIZ PEŞİN VEYA KREDİ KARTI İLEDİR.VADELİ SATIŞIMIZ YOKTUR... TLF:FAKS:
  • #1656751
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.