kağıthanede uygun fiyata 2, kat asansörlü ütü-paket atölyesi .

kağıthanede uygun fiyata 2, kat asansörlü ütü-paket atölyesi .

Marmara » İstanbul » Kağıthane
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Kağıthane
kağıthanede uygun fiyata 2, kat asansörlü ütü-paket atölyesi .
 
kağıthanede uygun fiyata 2, kat asansörlü ütü-paket atölyesi . kağıthanede uygun fiyata 2, kat asansörlü ütü-paket atölyesi . kağıthanede uygun fiyata 2, kat asansörlü ütü-paket atölyesi . kağıthanede uygun fiyata 2, kat asansörlü ütü-paket atölyesi . kağıthanede uygun fiyata 2, kat asansörlü ütü-paket atölyesi . kağıthanede uygun fiyata 2, kat asansörlü ütü-paket atölyesi .
satılma nedeni sektör değişikliğidir.içindeki bazıları şöyle.2 tarafı camekan ferah ve temiz, asansörlü, 9 paskara, 3 kazan, 3 büyük masa, 3 bireysel kontrol masası, leke mak, 2 dikiş mak, düğme mak, 2 çakma mak, çift tuvalet, kurulu ofis, kurulu mutfak, 10000 e kadar ürün asma yeri, 2 raf, 500 adet iplik, bol donanımlı elektrik ve lamba tesisatı, camdan pratik askı ve koli ürünü indirme sistemi, hali hazırda çalışılan sağlam firmalar.ADRES:hamidiye mah, girne cad, hızır sok, no:2 kat:2 kağıthane istanbul TEL:ERKAN usta.
  • #3658656
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.