kağıt sabun sağlık bakanlığı onaylı

kağıt sabun sağlık bakanlığı onaylı

Marmara » Balıkesir » Balıkesir
15₺
  • 15₺
    Marmara » Balıkesir » Balıkesir
kağıt sabun sağlık bakanlığı onaylı
 
kağıt sabun sağlık bakanlığı onaylı kağıt sabun sağlık bakanlığı onaylı kağıt sabun sağlık bakanlığı onaylı kağıt sabun sağlık bakanlığı onaylı
Kişiye Özel Hijyen Kağıt Sabun Türkiyede Bir İlk !!! Artık hijyen çok kolay. Sağlık Bakanlığı Onaylı!!! Kullanılan Yerler: Evde, okulda, işyerinde, seyehatte, tatilde, yaz-kış temizlik ihtiyacınız olan her yerde. Neden Kağıt Sabun; Çünkü hijyen sağlamak için kullandığımız sabunlar artık virüs barındırıyor ve bulaştırıcı etki yapıyor. En başından beri heryerde söylendiği gibi kalıp sabunlar virüsü çok rahatlıkla barındırıyor ve bulaşıcı etki taşıyor. Bunun için sıvı sabun kullanılması öneriliyor. Ancak, sıvı sabunları barındırdığımız ve sabunu elimize alırken kullandığımı kaplar da ortak kullanım olunca virüsü çok basitçe yayıyor. KAĞIT SABUN ise kişiye özel tek kullanımlık olduğundan dolayı, sabununuzu açarsınız, kullanırsınız, elleriniz tamamen hijyene kavuştuktan sonra çöpe atarsınız ve aklınızda soru işareti kalmaz! Kullanım Şekli: Eliniz kuru iken bir yaprak kağıt sabun alınız. Islatarak ovuşturunuz. Gerekli köpüğe ulaşıncaya kadar el yüzeyinde gezdiriniz. Elinizin lokal bölgelerinde lif olarakta kullanabilirsiniz. 1 kutuda 35 paket, her pakette 15 yaprak kağıt sabun. Sipariş verdiğinizde 35 paket' lik kutu adresinize gönderilecek. Yani elinizde 525 adet, 525 kullanımlık kağıt sabununuz oalcak!!! 3 farklı koku, Çilek, Limon ve Gül. İsterseniz kutuda sadece limon, gül ya da çilek kokulu olan paketlerden, isterseniz hepsinden sizin seçeceğiniz miktarlarda. SİPARİŞ TEL :
  • #2105590
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.