kadıköy göztepede her şey dahil kiralık oda

kadıköy göztepede her şey dahil kiralık oda

Marmara » İstanbul » Göztepe
800₺
  • 800₺
    Marmara » İstanbul » Göztepe
kadıköy göztepede her şey dahil kiralık oda
 
kadıköy göztepede her şey dahil kiralık oda kadıköy göztepede her şey dahil kiralık oda kadıköy göztepede her şey dahil kiralık oda kadıköy göztepede her şey dahil kiralık oda kadıköy göztepede her şey dahil kiralık oda kadıköy göztepede her şey dahil kiralık oda
MARMARA ÜNİVERSİTESİNE 5 DK YÜRÜME MESAFESİNDEKİ ÖĞRENCİ EVİMİZE EV ARKADAŞI ARIYORUZ 1-) 3+1 6. KATTA BULUNAN EVİMİZDE ŞUAN DA İKİ KİŞİ KALMAKTAYIZ.BOŞ OLAN ODAMIZA ANLAŞABİLECEĞİMİZ, BİZİM GİBİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ YADA YENİ MEZUN, EV ARKADAŞI ARIYORUZ. 2-) EVİMİZ MİNİBÜS CADDESİ ÜZERİNDE OLUP, OTOBÜS DURAĞI EVİMİZİN HEMEN ALTINDADIR. 3-)MARMARA ÜNİVERSİTESİNE YÜRÜYEREK 7-8 DAKİKA MESAFEDEDİR. 4-)METROBÜSE MAX. 10 DK, KADIKÖY'E MAX.15 DAKİKA , E-5 VE METROYA MAX. 10 DAKİKALIK ARAÇ MESAFESİNDEYİZ. BAĞDAT CADDESİNE YÜRÜYEREK 15 DAKİKA RAHATLIKLA İNMEKTEYİZ. KONUM İTİBARİYLE ÇOK NEZİH VE GÜVENLİ BİR YERDE BULUNAN DAİREMİZ CADDE ÜZERİNDE OLMAKLA BİRLİKTE KADIKÖYE BAĞDAT CADDESİNE VE METROBÜSE ÇOK YAKIN MESAFEDE YER ALMAKTADIR. 5-)EVİN HEMEN ÖNÜNDEN 7/24 MİNİBÜS GEÇMEKTEDİR. TAKSİM'E GİDİŞ DÖNÜŞÜ DE 7/24 EVİMİZİN ÖNÜNDEN GEÇEN DOLMUŞLARLA VE 06:00-22:00 ARASI GEÇEN OTOBÜSLERLE SAĞLAMAK MÜMKÜNDÜR. 6-) EVİMİZ FOTOĞRAFLARDAN DA GÖRECEĞİNİZ ÜZERE DİĞER ÖĞRENCİ EVLERİNİN AKSİNE DAHA LÜX, TEMİZ VE FERAHTIR.6. KATTA ASANSÖRLÜ VE KENDİNE ÖZEL OTOPARK ALAN OLAN BİR DAİREYE SAHİBİZ. 7-) DİGİTÜRK, UYDUNET KABLOLU TV , LİG TV , 10 MB HIZINDA İNTERNET , 106 EKRAN 3D LED TV 'DEN BULAŞIK MAKİNESİ, FIRIN , TOST MAKİNESİNE KADAR HERŞEY MEVCUTTUR. 8-)DOĞALGAZ MERKEZİ ISITMA SİSTEMİYLE ISINMAKTA OLUP, 7/24 SICAK SUYUMUZU DA DOĞALGAZ KOMBİ İLE KULLANMAKTAYIZ. 9-)EVE GELECEK OLAN ARKADAŞIN YATAĞI, GİYİNME DOLABI , KOMODİN , ÇALIŞMA MASASI MEVCUTTUR..ODASI YENİ BOYANMIŞTIR.GELECEK OLAN ARKADAŞ VALİZİNİ ALIP GELMESİ ONUN İÇİN YETERLİ OLACAKTIR. 10-)GELECEK OLAN ARKADAŞIMIZ AYLIK KİRA, DİGİTÜRK, LİG TV, KABLOLU TV, İNTERNET, AİDAT , ISINMA , ELEKTRİK, SU, DOĞALGAZ GİBİ BÜTÜN MASRAFLAR İÇİN AYLIK SABİT 800 TL ÜCRET ÖDEYECEKTİR.
  • #3917398
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.