izmirin özdere beldesinde kiralık yazlık

izmirin özdere beldesinde kiralık yazlık

Ege » İzmir » Menderes
90₺
  • 90₺
    Ege » İzmir » Menderes
izmirin özdere beldesinde kiralık yazlık
 
izmirin özdere beldesinde kiralık yazlık izmirin özdere beldesinde kiralık yazlık izmirin özdere beldesinde kiralık yazlık izmirin özdere beldesinde kiralık yazlık
İzmirin Özdere beldesinde denize çok yakın yazlık kiralıktır.. - alt kat ve üst kat ayrı ayrı daire şeklindedir ve her kat ayrı olarak kiralanmaktadır - iki dairenin de giriş kapıları farklıdır, altkatın girişi ön sokak ise, üst katın girişi arka sokaktadır - her iki katta da mutfak, wc+duş imkanı, uydu bağlantılı televizyon, buzdolabı ve çamaşır makinası vardır.. bunlara ek olarak - alt katta 3 oda vardır odaların bir tanesinde ikiz yatak, diğerinde 1 ranza 1 single yatak ve son odada ise 2 adet single yatak bulunmaktadır. Alt katın perguleli geniş bir bahçesi vardır.. - üst katta ise 2 oda vardır odaların bir tanesinde ikiz yatak, diğerinde 3 adet single yatak bulunmaktadır. Üst katın deniz gören bir balkonu vardır.. Yazlığın en önemli özelliği denize çok yakın olmasıdır (yürüyerek 2-3dk).. plaj çok büyüktür, deniz çok temiz olduğu için MAVİ BAYRAK ile ödüllendirilmiştir.. çevrede ''kuru gürültü'' yoktur, sessiz sakindir..ayrıca evin arkasında kalan anayol üzerinde 4 tane büyük market (Migros+Tansaş+Bim+Kibarım) vardır. adres: yeni açılan migros'un yanından girin, deniz kenarına doğru yürüyün ve ilgili numarayı arayın!!! günlük 90 liradır.. ilgili telefon ilgili telefon ilgili telefon not: LÜTFEN MAIL ATMAYIN, İLGİLİ NUMARAYI ARAYIN!!! Türkiye'nin ''En iyi 10 Mavi Bayraklı Plajı'' listesinde 5.sıradayız SIRA EN İYİLER ŞEHİR 1 SEA GARDEN - MUĞLA 2 CLUB RESORT SELECT MARIS - MUĞLA 3 HILLSIDE BEACH CLUB - MUĞLA 4 KEMPINSKI BARBAROS BAY - MUĞLA 5 ÖZDERE ORTA MAHALLE PLAJI - İZMİR ***** 6 ÖLÜDENİZ - MUĞLA 7 SWISSOTEL GÖCEK PLAJI - MUĞLA 8 AKVARYUM KOYU KARABURUN - İZMİR 9 KIZKALESİ HALK PLAJI - İÇEL 10 EDEN GARDENS OTEL PLAJI - ÇANAKKALE kaynak: hürriyet gazetesi (google'da aratın bulursunuz)
  • #3142201
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.