izmirde üreticiden muhabbet kuşları kaçmaz

izmirde üreticiden muhabbet kuşları kaçmaz

Ege » İzmir » Üçyol
17₺
  • 17₺
    Ege » İzmir » Üçyol
izmirde üreticiden muhabbet kuşları kaçmaz
 
izmirde üreticiden muhabbet kuşları kaçmaz izmirde üreticiden muhabbet kuşları kaçmaz izmirde üreticiden muhabbet kuşları kaçmaz izmirde üreticiden muhabbet kuşları kaçmaz izmirde üreticiden muhabbet kuşları kaçmaz izmirde üreticiden muhabbet kuşları kaçmaz
İZMİR ÜÇYOL ' da SATILIK MUHABBETLER... İZMİRDE KENDİ ÜRETİMİMİZ SAĞLIKLI KUŞLAR... İzmir' de hijyenik, temiz, özenle bakılan kendi üretimimiz olan muhabbet kuşu yavruları. Damızlık dişi, erkek kuşlar. Eşler satılıktır.Eşler 40x40 tel kafeslerde. Tekler ve yavrular ayrı salmalarda dır. 50 çift ve 30-40 dişi erkek damızlık. 30 adet yavru mevcut.Yavrular sürekli yuvadan düşmeye devam etmekte. Kuşlar renklidir. Jumbo, İngiliz kırıkları ve ingilizler mevcuttur. Yavru fiyatları.17 tl Eşler ve damızlıklar. Görüşülür.
  • #3074059
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.