izmirde satılık zeytinlik-bağlık arazi 12 dölüm...

izmirde satılık zeytinlik-bağlık arazi 12 dölüm...

Ege » İzmir » Menderes
180.000₺
  • 180.000₺
    Ege » İzmir » Menderes
izmirde satılık zeytinlik-bağlık arazi 12 dölüm...
 
izmirde satılık zeytinlik-bağlık arazi 12 dölüm... izmirde satılık zeytinlik-bağlık arazi 12 dölüm... izmirde satılık zeytinlik-bağlık arazi 12 dölüm... izmirde satılık zeytinlik-bağlık arazi 12 dölüm... izmirde satılık zeytinlik-bağlık arazi 12 dölüm... izmirde satılık zeytinlik-bağlık arazi 12 dölüm...
Arazi içinde 8 dölüm zeytinlik ve 4 dölüm bağ vardır toplam 12 dölümdür. Menderese uzaklığı 8km.dir..orhanlı yolu üzerinden gidişte çatalca köyündedir köye yerleşim yerine yakındır ve arazi içinde sulama amaçlı yapılmış 100tonluk havuz vardır. havuza doldurmayı iki şekilde oluyo biri kaynak suyu içilebilir su diğeri baraj suyu kanal yolu ile gelen sudur..havuzdan bağa doğru boru tesisatı vardır sulama amaçlı.. içinde bulunan ağaçlar; zeytin, yemiş(incir), ayva, bağ, armut... gibi mevsimlik meyve ağaçları vardır. bahçede yetiştirmeye elverişli olup sulama sistemi havuz ve köye bağlı baraj suyundan sulama yapılabilir.köyde bi çoğu imkan vardır.(arazimiz resmi tapuludur, yasaldır)fiyat olarak = 180.000 tl'dir.
  • #1861078
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.