izmirde devren dil okulu- marka tescilli, kaliteli, profesyonel

izmirde devren dil okulu- marka tescilli, kaliteli, profesyonel

Ege » İzmir » Konak
325.000₺
  • 325.000₺
    Ege » İzmir » Konak
izmirde devren dil okulu- marka tescilli, kaliteli, profesyonel
 
izmirde devren dil okulu- marka tescilli, kaliteli, profesyonel izmirde devren dil okulu- marka tescilli, kaliteli, profesyonel izmirde devren dil okulu- marka tescilli, kaliteli, profesyonel izmirde devren dil okulu- marka tescilli, kaliteli, profesyonel izmirde devren dil okulu- marka tescilli, kaliteli, profesyonel izmirde devren dil okulu- marka tescilli, kaliteli, profesyonel
İŞLER VAZİYETTE DİL OKULU DEVİR İZMİR'İN EN TANINMIŞ MARKA DİL OKULU DEVREDİLECEKTİR. FAAL DURUMDA, KAZANÇLI, CAZİP, FRANCHISE VERMEYE ÇOK UYGUN VE KOLAYCA ŞUBELERİ AÇILABİLİR.. HEMEN HİÇ BEKLEMEDEN KAZANDIRAN ÇOK CAZİP BİR İŞ VE YATIRIM... ÖZEL SEBEPLERDEN DOLAYI DEVREDİLMEKTEDİR. İzmir'de 22 yıldır faaliyette olan ünlü bir marka olan DİL OKULU DEVREDİLECEKTİR İzmir'de 1991'den beri faaliyette olan, marka tescilli İngilizce Dil Okuludur. Türkiye ve yurtdışında kalitesi ile tanınmış bir isimdir. Hilton Oteli yanında çok güzel bir konuma sahiptir. İngilizce eğitiminde en iyi isim olarak tanınmıştır. Öğrencilerinin % 85'i tavsiye ile gelmektedir. Butik bir okuldur.. Tam donatılmış, zevkle dekore edilmiş 700 m2'lik bir alana sahiptir: 9 sınıf & 2 Kantin 16-kişilik Sinema Salonu 50m2-lik Bilgisayar Merkezi vardır. Resmi TOEFL & TOEIC sınav merkezidir. ve ayrıca; Yurtdışı Eğitim Hizmetleri Departmanı bulunmaktadır. (Bu konuda çok geniş bir ağa sahiptir) Okul mevcut durumda öğrencisi, öğretmeni ve kadrosu ile işler durumdadır. DİL OKULUDUR - Dershane değildir. Çevreci bir anlayışa sahiptir ve kendi adına Ege Orman Vakı ile birlikte kurduğu 2, 000 ağaçlık korusu bulunmaktadır. Özel sebeplerden dolayı devredilecektir. İsmi altında bir çok alanda eğitim faaliyeti başarı ile yürütülebilir. İlgilenen kişilerin randevu alarak görüşme yapmaları rica olunur.. Tel:
  • #3670978
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.