izmir torbalı da devren sig. şirketi

izmir torbalı da devren sig. şirketi

Ege » İzmir » Torbalı
22.500₺
  • 22.500₺
    Ege » İzmir » Torbalı
izmir torbalı da devren sig. şirketi
 
izmir torbalı da devren sig. şirketi izmir torbalı da devren sig. şirketi izmir torbalı da devren sig. şirketi izmir torbalı da devren sig. şirketi
bünyemizde 5 sigorta şirketi mevcut olup , büro mobilyaları, PC, portföy aynı zamanda sigorta şirketleri ile anlaşma devam edecektir.( sigorta şirketi devraldığınız zaman sadece portföyü devralırsınız ve sigorta şirketleri ile sıfırdan görüşme yaparsınız .TL teminat isterler fakat bizde sigorta şirketleri ile olan anlaşma devam edecektir)anadolu sigorta-allıanz -euro sig. SBN sigorta , ING emeklilik yakın zamanda AXA sigortay ıda bünyemize ekleyeceğiz. büro kirası 300 tl olup wc, lavabo ve mutfak mevcuttur. Aydın -İzmir asfaltına ve araba galerine çok yakındır.trafik takip programı bilgisayarda yüklüdür.(TRAFİK TAKİP YAPABİLİRİSNİZ) Torbalınufuslu yaklaşık 700 fabrika olan bir ilçedir. yutdışına yerleşecek olmamdan dolayı devrediyorum. ekranları bilmeyen arkadaşlara yardımcı olabilirim. SEGEM belgeniz olmaması halinde (ben artık kullanmayacağım için) siz alıncaya kadar kullanabilirsiniz. saygılarımla. (devir almak hem masraflar hem de zaman açısından tasarruf sağlar.)
  • #2921263
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.