izmir menemen asarlık kelepir acele edin

izmir menemen asarlık kelepir acele edin

Ege » İzmir » Menemen
19.900₺
  • 19.900₺
    Ege » İzmir » Menemen
izmir menemen asarlık kelepir acele edin
 
izmir menemen asarlık kelepir acele edin izmir menemen asarlık kelepir acele edin izmir menemen asarlık kelepir acele edin izmir menemen asarlık kelepir acele edin izmir menemen asarlık kelepir acele edin izmir menemen asarlık kelepir acele edin
izmir menemen kelepir izmir menemen asarlık tokide kira öder gibi ev sahibi olmak için acele edin kiraya verseniz bile kendi taksidini çıkarır. 298 tl aylık taksidi olan toplam 180 ay ödemeli menemen asarlık f 33 a blok kat 3 no 8 de bulunan 2 oda 1 salon sofor boş oturulmaya hazır 81, 52 metrekare dairem acilen satılıktır. peşinatı komisyonu ödenmiştir. ciddi alıcılar acele edin bufırsat kaçmaz... peşin ödemek isterseniz tokinin belli dönemlerde cıkardıgı yüzde yüzde yirmi indirimdende yararlanabilirsiniz. ciddi alıcılarla kücük pazarlık payı vardır.
  • #3318312
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.