izmir manisa ve çanakkale elden teslim bishon havaneseler

izmir manisa ve çanakkale elden teslim bishon havaneseler

Marmara » İstanbul » İstanbul
550₺
  • 550₺
    Marmara » İstanbul » İstanbul
izmir manisa ve çanakkale elden teslim bishon havaneseler
 
izmir manisa ve çanakkale elden teslim bishon havaneseler izmir manisa ve çanakkale elden teslim bishon havaneseler izmir manisa ve çanakkale elden teslim bishon havaneseler izmir manisa ve çanakkale elden teslim bishon havaneseler izmir manisa ve çanakkale elden teslim bishon havaneseler izmir manisa ve çanakkale elden teslim bishon havaneseler
şu anda çanakkaledeyim ama izmir ve manisa illerine gönderebilirim. almadan evvel bu ırkın yılda 1 - 1.5 ay tüy döktüğünü (temmuz ağustos ayları) bilmelisiniz. boy olarak kedi kadar kg olarak dişiler 3, 5 - 4 erkekler de 3, 800 - 4, 300 gr oluyor. tüyleri kıvırcık değil düz veya hafif dalgalı olur yavrularımız evde doğup büyüdüler. anne 3.800 gr baba 4.200 gr. yavrular 1 eylül 2013 doğumlular. şu anda 3 ay 10 günlükler. krem rengi olan wc eğitimi aldı diğerlerinin devam ediyor eğitimleri.

fiyat: 550 tl
  • #3640598
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.