istanbulda satılık düğün organizasyon malzemeleri

istanbulda satılık düğün organizasyon malzemeleri

Marmara » İstanbul » Beşiktaş
20.500₺
  • 20.500₺
    Marmara » İstanbul » Beşiktaş
istanbulda satılık düğün organizasyon malzemeleri
 
istanbulda satılık düğün organizasyon malzemeleri istanbulda satılık düğün organizasyon malzemeleri istanbulda satılık düğün organizasyon malzemeleri istanbulda satılık düğün organizasyon malzemeleri istanbulda satılık düğün organizasyon malzemeleri
Şirket için organizasyon yapımızdaki değişiklik nedeni ile Düğün&Davet Organizasyon ürünlerimizin satışlarını yapmaktayız. Siz değerli meslektaşlarımızın yapacağı dönüş ve gerekli yönlendirmeler ile ürünlerimizin gerekli noktalara satışını sağlayacağız. Satışını yapacağımız ürünler ile yeni bir Düğün&Davet Organizasyonu firması açılabilir. Özellikle Show Room ürünleri ve bir organizasyonu çıkartabilecek ürünler bulunmaktadır. Ürünlerimiz içerisinde; - 2 Adet 10 kişilik Yemek Masası - 1 Adet Dikdörtgen Yemek Masası - 10 Adet Tiffany (Özel Minderi İle) Sandalye - 10 Adet Hilton Sandalye - Saten Alt Örtüler - Dantel Kapak Örtüler - Kumaş Peçeteler - Ayna Suplalar - Orta Aynalar - 10 Çeşit Farklı Supla Örnekleri - Gelin Yolu Örnekleri - Orta Şamdanlar Örnekleri - Küçük ve Büyük Boy Fanuslar - Cam Vazo Örnekleri - Mumluk Örnekleri - Runner 'lar - Yapay (Plastik) Çiçekler ve çok çeşitli show room ve organizasyon ürünleri.. Ürünlerimiz son derece kaliteli ve dayanıklı ürünlerdir (İstenildiği takdirde resimler paylaşılacaktır). Eğer yeni bir açılış sözkonusu olur ise gerekli yönlendirme ve diyaloglar konusunda destek verilecektir.
  • #3609871
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.