istanbulda satılık akvaryum (süs) balığı aranıyor.

istanbulda satılık akvaryum (süs) balığı aranıyor.

Marmara » İstanbul » Kadıköy
20₺
  • 20₺
    Marmara » İstanbul » Kadıköy
istanbulda satılık akvaryum (süs) balığı aranıyor.
 
istanbulda satılık akvaryum (süs) balığı aranıyor. istanbulda satılık akvaryum (süs) balığı aranıyor. istanbulda satılık akvaryum (süs) balığı aranıyor. istanbulda satılık akvaryum (süs) balığı aranıyor. istanbulda satılık akvaryum (süs) balığı aranıyor. istanbulda satılık akvaryum (süs) balığı aranıyor.
acil akvaryum balığı aranıyor. bu konu hakkında fazla bilgim yok rengarenk olmasını istiyorum. ücret tek balık için geçerlidir. birkaç balık verena veya akvaryumu eşyaları süsleri ile verene ücret 200 e kadar çıkabilir. akvaryumu verirsenişz sevinirim ama sevmessem almam ve fiyatı yükseltmem. ve tanıdıklarınızdan veya çevrenizdeki petshoplardan bana kaplumbağa bulursanız sevinirim kaplumbağaya tek başına 20 tl eviyle vb. sekilde 30 lira verebilirim. bizim burada petshop var ama güvenmiyorum. bulamassam oradan alıcam.(kaplumbağalar ve balıklar büyük olmasın balıklar rengarenk olsun) (1 kişiyle irtibarta girince siz çekilmeyin daha baska seylerde alabilirim) ve önceden balık ve kaplumbağa besledim kara kaplumbağası istemiyorum ama kara kaplumbağa satanlarda irtibarta geçsin beğenirsem fikrim değişir.
  • #2894348
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.