istanbulda sahibinden satılık emperyal pekinez

istanbulda sahibinden satılık emperyal pekinez

Marmara » İstanbul » Güngören
800₺
istanbulda sahibinden satılık emperyal pekinez
 
istanbulda sahibinden satılık emperyal pekinez istanbulda sahibinden satılık emperyal pekinez istanbulda sahibinden satılık emperyal pekinez istanbulda sahibinden satılık emperyal pekinez istanbulda sahibinden satılık emperyal pekinez istanbulda sahibinden satılık emperyal pekinez
Çocuğumun alerjisi olduğu ortaya çıkınca henüz alalı bir hafta olmamasına rağmen satmak zorundayım. 2, 5 aylık, tüyleri dökülmeyen, havlamaları duyulmayacak kadar alçak sesli olduğu için özellikle aldığım apartmanda rahat bakılabilecek, dişi olması sebebiylede kıskançlık yada çiftleşme dönemi gibi süreçlerde sorun çıkarmayacak bir cinstir. Pufidik yatağı advance (en iyi) maması tarağı yemek kabı ödül bisküvileri diş kaşıma oyuncağı kuru şampuanı tuvalet eğitimi için özel spreyi ile aldığım gibi vereceğim. aşıları tam uluslararası sağlık karnesi çıkarılmış sadece tuvalet eğitimi verilerek bakımı çok rahat yapılacak bir köpek. ben çok daha fazla bir rakam verdim. uygun fiyata veriyorum ki en kısa sürede sahiplenilsin.
  • #3727155
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Satılık malamut yavru

    Merhaba elim'de 45 günlük uysal sakin bir dişi yavru mevcut cinsi malamut kurdu ...

  • Sibirya Kurdu Satilik

    Köpek Çok Güzel Takas Olur Takas Olacak köpekler telefonla goruserim Fotoğraflar ...

  • PUG MOPS YAVRULAR

    BU ARKADASLAR SU AN TAM 10 HAFTALIKLAR ANNE BABA SAFKANDIR ASILARI TABIKI BU ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.