istanbulda sahibinden satılık 24 lü dondurma reyonu

istanbulda sahibinden satılık 24 lü dondurma reyonu

Marmara » İstanbul » Şişli
8.500₺
  • 8.500₺
    Marmara » İstanbul » Şişli
istanbulda sahibinden satılık 24 lü dondurma reyonu
 
istanbulda sahibinden satılık 24 lü dondurma reyonu istanbulda sahibinden satılık 24 lü dondurma reyonu istanbulda sahibinden satılık 24 lü dondurma reyonu istanbulda sahibinden satılık 24 lü dondurma reyonu istanbulda sahibinden satılık 24 lü dondurma reyonu
Yurt dışına gitmem gerektiği içi satmak istediğim, dondurma reyonu 24 LÜ DONDURMA TEŞHİR DOLABI UĞUR. SON BAKIMI 15 GÜN ÖNCE YAPILDI.BELGELİ.DAHA DETAYLI BİLGİ İÇİN ARAYIN.Uğur Markalı , tertemiz, Parlak Beyaz renkli, Devrilen, yerinden çıkabilen ön ısıcamlı, Temperli yan camlar Çift üfleme, İki hermetik ekovatlı, Süper hızlı defrost, Dijital termostatlı 24 reyonlu Dondurma Teşhir Ünitesi. Gastronom kapları ile birlikte. Reyonla birlikte ilgilenenler için 2 ad derin dondurucu, 1 sebze dolabı dik, 4 parça eviye, 1 el blanderi, dondurma ve pastörize makinası bulunmaktadır.
  • #3130542
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.