istanbulda pansiyon ( salacak pansiyon )

istanbulda pansiyon ( salacak pansiyon )

Marmara » İstanbul » Üsküdar
20₺
  • 20₺
    Marmara » İstanbul » Üsküdar
istanbulda pansiyon ( salacak pansiyon )
 
istanbulda pansiyon ( salacak pansiyon ) istanbulda pansiyon ( salacak pansiyon ) istanbulda pansiyon ( salacak pansiyon ) istanbulda pansiyon ( salacak pansiyon ) istanbulda pansiyon ( salacak pansiyon ) istanbulda pansiyon ( salacak pansiyon )
SALACAK PANSİYON İstanbul’da ikinci eviniz. İstanbul, Üsküdar’da harem otogarına 500 m mesafede denize nazır, modern tefriş edilmiş, nezih bir ortamda , muhteşem İstanbul manzaralı 2-3-5 kişilik odalarıyla ailecek kalabileceğiniz ev sıcaklığındaki pansiyonumuzla, mütedeyyin, seçkin aile ve bireylerin hizmetindeyiz. NOT:Eğt.yılında Marmara İlahiyat Fak.'de okuyan kız öğrencilerinin tercih edileceği pansiyonumuza, sınırlı sayıda kontenjana sahip olmamız nedeniyle kalmak isteyenlerin kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Rezervasyon Tel:1, Fax: Adres:İhsaniye Mah.Neyzenbaşı Halil Can Sok.No:50 Üsküdar/İSTANBUL Tel:
  • #1819422
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.