istanbulda isi ve ses yalitimi, boya, sap, fayans pvc laminat ve mantolama

istanbulda isi ve ses yalitimi, boya, sap, fayans pvc laminat ve mantolama

Marmara » İstanbul » Kartal
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Kartal
istanbulda isi ve ses yalitimi, boya, sap, fayans pvc laminat ve mantolama
 
istanbulda isi ve ses yalitimi, boya, sap, fayans pvc laminat ve mantolama istanbulda isi ve ses yalitimi, boya, sap, fayans pvc laminat ve mantolama istanbulda isi ve ses yalitimi, boya, sap, fayans pvc laminat ve mantolama istanbulda isi ve ses yalitimi, boya, sap, fayans pvc laminat ve mantolama istanbulda isi ve ses yalitimi, boya, sap, fayans pvc laminat ve mantolama istanbulda isi ve ses yalitimi, boya, sap, fayans pvc laminat ve mantolama
Istanbul ve cevresinde : Almanyada meslek egitimi almis ve icra etmis Baba Ogul iki ustayiz TURKIYEDE meslegimize devam etmek istiyoruz yaptigimiz iscilik avrupa birligi standartlarinda olmakla birlikte ANADOLU SIGORTA tarafindan sigortali ve IKI YIL sureyle Firmamizin garantisi altindadir Yapmakta oldugumuz isler:Sap isleri, cimento Sap, sivi sap, epoxi sap, renkli sap ZEMIN: Cift taban genellikle ofisler icin kullanilir tabla Beton ile Sap arasinda ayaklar uzerinde bosluk olusturabilmek icin gelistirilmis bir sistemdir. olusturulmus olan bu bosluktan Elektirik kablolarinin, telefon hattinin, havalandirma kanallarinin, kalorifer borularinin ve bilgisayar baglantilarinin vs. Kolayca cekilmesi saglanir.Herhangibir arizada tamiri Bilgisayar yerlerinin degistirilmesi durumunda odalarin kucultulup buyultulmesinde buyuk kolaylik saglar KABLO SALATASI OLUSMASINI ÖNLER. SIVI SAP: Ince sap kullanilmasi gereken zeminler icindir KALSIUM SULFAT icerdigi icin daha az catlama meydana gelir minimum kalinlik 3, 5cm olmalidir m2 ye 70 kg sap tekabul eder boylelikle binaya gelecek olan sap yukunun % 50 hafiflemesine yol acar. RENKLI SAP: herhangi bir ust yuzey kaplamanin yapilmasinin istenilmedigi mekanlar icin kullanilir istenilen motif ve yazilar, logolar yuzeye islenir. ALCIPAN DUVAR VE TAVAN Metal iskelet yüzeylerine alci malzemeden hazirlanmis olan levhalarin iskelete vida yardimi ile sabitlestirilmesinden ibaret olan hafif bir duvar seklidir. Bu duvarlarin tasiyici özeligi yoktur. Her iki levhanin arasina yerlestirilecek olan malzeme isi- ve ses yalitimi saglar. Alci levha sayesinde duvar yüzeyinin daha düzgün olmasini saglar fayans, boya, duvar kağıdı ve mermer vs. gibi üst yüzey calismalarinda büyük kolaylik saglar yangına dayanikli olmakla birlikte deprem bölgesi olan cografyamizda binanin yükünü hafifletir elektrik, su ve kalörifer tesisatlarinin duvarin icinden gecirilmesi sayesinde eşsiz bir çözüm sunar. Ekonomiktir, minimum malzemeyle işçilikten ve zamandan tasarruf sağlar MANTOLAMA Mantolamada amac icerideki isinin dis etkenlerden korunmasidir.Yuzeye ve iklime uygun malzeme ile % 70 e varan enerji tasarufu saglanabilinir ayni zamanda dis duvarlarin rutubet ve nemden korunacagi icin son derece sagliksiz olan kuf olusumunu onlemekle birlikte duvarlarin ömrünü uzatir.Baslangicta maliyetli bir calisma gibi gorunsede 3 sene gibi kisa bir zamanda kendini amorti eder.BUNLARIN ICINDE COK DAHA ONEMLI OLAN ISINMA YOLUYLA CEVREYE VERILEN ZARARI MINIMUMA INDIRIR.
  • #2068405
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.