istanbulda eğitimli bakıcıdan gündüz çocuk bakıcılığı

istanbulda eğitimli bakıcıdan gündüz çocuk bakıcılığı

Marmara » İstanbul » Üsküdar
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Üsküdar
istanbulda eğitimli bakıcıdan gündüz çocuk bakıcılığı
 
istanbulda eğitimli bakıcıdan gündüz çocuk bakıcılığı istanbulda eğitimli bakıcıdan gündüz çocuk bakıcılığı istanbulda eğitimli bakıcıdan gündüz çocuk bakıcılığı
1972 doğumlu evli bir çocuk annesi bayanım istanbul üsküdarda yaşıyorum. bu zamana kadar birçok çocuk baktım .yuvalarda öğretmenlik yaptım , çalışan ailelerin çocuklarına ve zihinsel veya bedensel engelli çocuklara yıllarca eğitim verip yatılı baktım .birçok danışmanlıklara üyeyim ve bu sayede birçok kişi tarafından tanınmış bir bakıcıyım. en son zihinsel engelli bir çocuğa 4 yıl sadece gündüzleri saatlik sonraki 4 yıl onların evinde kalarak ve 7 yılda kendi evimde bakarak 15 yıl eğittim.2 yıldır çalışmıyorum . çocuğumdan dolayı ona bakmam gerektiğinden ara verdim şimdi tekrar işime dönmek istiyorum kendi evimde gündüz çocuk bakmak istiyorum .hem kendi çocuğumla birlikte çok sosyal bir yaşamımız var , bakacağım çocuklada böyle aktivitelerle hem bakmak hemde çocuğun sosyalleşmesinin sağlanmasını istiyorum . gündüzleri kendi evimde bakacılık yapabilirim.
  • #2453656
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.