istanbulda Kiralık Odalar

istanbulda Kiralık Odalar

Marmara » İstanbul » Şişli
350₺
  • 350₺
    Marmara » İstanbul » Şişli
istanbulda Kiralık Odalar
 
istanbulda Kiralık Odalar istanbulda Kiralık Odalar istanbulda Kiralık Odalar istanbulda Kiralık Odalar istanbulda Kiralık Odalar
istanbulda Kiralık Odalar İstanbul'un merkezinde tüm semtlere kolay ulaşım sağlayan belediye otobüs duraklarına, dolmuş ve topkapı yeni metrobüs durağına çok yakın, perpa ticaret merkezine, ssk okmeydanı hastanesine yürüme mesafesinde ve mekanlar açısından zengin bir çevrededir.Amacımız uygun koşullarda kaliteli hizmet vermek ana düşüncemizdir. ***Dairelerimize Eminönün den 15dk, Taksim'den 10dk, Mecidiyeköy'den 10dk, Beşiktaş'tan 20-30dk, Bakırköy'den 20-30dk da ulaşmanız mümkündür.Merkezler ulaşmak için E-5 karayolu ve SSK okmeydanı hastanesi güzergahları kullanılmaktadır. Nişangah Durağı (Anadolu kahvesi)'na ulaşmak için ; Beşiktaş: 28O / Eminönü:77Ç-EM1-EM2 / Taksim, Şişli:54Ç-54K54ÖR / Topkapı-Ayazağa:41AT / Davutpaşa:75C not:Nişangah durağından ve E-5 karayolu durağından tüm semtlere otobüs hatları geçmektedir.
  • #1834660
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.