İstanbul Yıkama Kaliteli Hizmetler Sunar

İstanbul Yıkama Kaliteli Hizmetler Sunar

İstanbul / Kağıthane / Yahya Kemal Mah.
 
İstanbul Yıkama Kaliteli Hizmetler Sunar İstanbul Yıkama Kaliteli Hizmetler Sunar İstanbul Yıkama Kaliteli Hizmetler Sunar İstanbul Yıkama Kaliteli Hizmetler Sunar İstanbul Yıkama Kaliteli Hizmetler Sunar İstanbul Yıkama Kaliteli Hizmetler Sunar İstanbul Yıkama Kaliteli Hizmetler Sunar İstanbul Yıkama Kaliteli Hizmetler Sunar
2005 yılı sonu itibariyle temizlik sektörüne çalışmalarımızı başlatmış bulunmaktayız. 2011 yılında, İstanbul Yıkama web sitesi adresini alarak, internet ortamına dahil olan firmamız, temizlik sektöründe hizmetlerine devam etmiştir.

2014 ve 2015 yılları arasında yeniden yapılanma sürecine girilmiş ve web sitemiz bu süreçte tarafımızdan kapatılmıştır. Mevcut müşterilerimize verdiğimiz hizmetler aksatılmamış, portföy çalışmaları yapılmamıştır.

Bize göre eksik görülen veya yenilenmesi gereken altyapı yetersizliklerinin tamamlanması, revizyona gidilmesi gereken her noktaya müdahale edilmesi sonrası, sitemiz yeniden tasarlanarak faaliyete geçirilmiştir.

Kurumlara yönelik temizlik hizmetlerimiz mevcuttur. Periyodik olarak sunulan temizlik hizmetlerimiz, aktif olarak devam etmektedir. Portföyümüz’de, tanınmış bilindik markaların yanı sıra pek çok firma bulunmaktadır.

Genel faaliyet alanlarımız olarak aşağıda ki hizmetlerin tamamını sunmaktayız. Ayrıca temizlik konusunda aşağıda belirtmediğimiz farklı temizlik hizmetlerini de vermekteyiz.

Özel temizlik ihtiyaçları gibi. Sitemiz içeriğine eklenemeyen konularda ki, aşağıda bulunan hizmetleri de bizden talep edebilirsiniz.



Her branş için ayrı profesyonel kadro ile çalışmaktayız.

Halı Yıkama Temizleme

Koltuk Yıkama Temizleme

Yatak Yıkama Temizleme

Yorgan Yıkama Temizleme

Tente Yıkama Temizleme

Stor Perde Yıkama Temizleme

Jaluzi Perde Temizliği

Tül, Fon ve Kruvaze Perde Kuru Temizleme

Ofis Temizlikleri – Kurumsal Temizlikler

İnşaat sonrası Temizlik

Çamaşırhane Hizmetleri

Yerinde Halı – Halıfleks Yıkama Temizleme – Camii Halısı Yıkama



İstanbul Yıkama Temizlik şirketimiz, önümüzdeki dönem içerisinde yapacağı yeni atılımlar ve hizmet kalitesini sürekli arttırma çalışmalarını hızlandıracaktır. Yıkama ve Temizlik sektörü içerisinde her noktada yürüttüğü çalışmalarla, adından bahsedilen bir firma olmayı hedeflemiştir.

Yüksek standartlarda ki hizmet kalitemiz, yılların verdiği sektörel bilgi ve birikimlerimiz, müşteri memnuniyetimizin %100 e neredeyse ulaşmasını sağlamıştır. Bize duyulan güven ve itibarın artması, müşteri memnuniyetinin en üst seviyede tutulması, müşterilerimizin öneri ve isteklerini sürekli dinleyen yapımız, yeniliklere açık bir firma olmak, hizmet verme standartlarımızı yükseltmiştir.

İstanbul Yıkama, Temizlik sektörünün öncülüğünü yapmak için kalite ve hizmet standartlarını her geçen gün yükseltmektedir.

Sizleri de bu süreçte bizlerle birlikte görmekten mutluluk duyarız.

Kategorilere göre bilgi almak isterseniz;

https://hali-yikama.web.t r/

https://koltukyikama.web.tr/

https: //storperdeyikama.web.tr/

Adreslerimi zden bilgi alabilirsiniz. Aklınıza takılan her türlü soru için 0850 305 2 880 numaramızı arayabilir veya aynı numaranın WhatsApp iletişim hattından soru sorabilirsiniz.
  • #4519900
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Servis ve Hizmetler
  2. Ev tadilat, İnşaat dekorasyon
  3. İstanbul
  4. Kağıthane
  5. Yahya Kemal Mah.
  • 2.EL İNŞAAT MALZEMELERİ SAC PANO, TELESKOPİK DİREK, PLYWOOD

    Eskisini getir, Yenisini götür ! ÇÖZÜM ORTAĞINIZ Metehan İskele Kalıp Sist ...

  • Elektrik boya alçıpan daire tadilat işleri itina ile yapılır.tel 0535 456 14 30 yalova

    Hertürlü boya elektrik alçıpan dış cephe işleri daire tadilat işleri itina ile y ...

  • 3 FLANŞLI & 6 FLANŞLI ÖRÜMCEK İSKELE KREDİ KARTINA 6 TAKSİT

    ÖRÜMCEK İSKELE (3 FALANŞLI ve 6 FLANŞLI İSKELE ) Eskisini getir, Yenis ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.