istanbul ümraniye sahibinden satılık eğitimli k9

istanbul ümraniye sahibinden satılık eğitimli k9

Marmara » İstanbul » Ümraniye
450₺
  • 450₺
    Marmara » İstanbul » Ümraniye
istanbul ümraniye sahibinden satılık eğitimli k9
 
istanbul ümraniye sahibinden satılık eğitimli k9 istanbul ümraniye sahibinden satılık eğitimli k9 istanbul ümraniye sahibinden satılık eğitimli k9 istanbul ümraniye sahibinden satılık eğitimli k9 istanbul ümraniye sahibinden satılık eğitimli k9 istanbul ümraniye sahibinden satılık eğitimli k9
K9 = BARBOO köpeğimiz son derece sadık ve sahibine bağlıdır sahibine çok kolay alışır. sahibini bi kavgada gördüğünde veya her hangi bir kavga olayı gördüğünde kavgacıların üzerine saldırır ve sahibini korur.. top'a alerjisi vardır zincir koparır bu tür olaylarda. HANGİ CİNS OLURSA OLSUN KAPIŞMADA KENDİNİ ÇOK İYİ SAVUNUR DİŞ TAKTIRTMAZ. sahibine alıştıktan sonra otur kalk komutlarını uygular.. SALDIR, TUT, komutlarını hemen uygular. unutmayın köpek çok temiz ve sağlam bi köpektir besleyecek yerim olmadığından şikayet geldiğinden dolayı satıyorum. oyunu çok sever ve her ortama ayak uydurabilen son derce akıllı bi köpektir . ismi barbo dur..
  • #3152112
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.