istanbul samandırada sahibinden satılık cafe ve market

istanbul samandırada sahibinden satılık cafe ve market

Marmara » İstanbul » Kartal
75.000₺
  • 75.000₺
    Marmara » İstanbul » Kartal
istanbul samandırada sahibinden satılık cafe ve market
 
istanbul samandırada sahibinden satılık cafe ve market istanbul samandırada sahibinden satılık cafe ve market istanbul samandırada sahibinden satılık cafe ve market istanbul samandırada sahibinden satılık cafe ve market istanbul samandırada sahibinden satılık cafe ve market istanbul samandırada sahibinden satılık cafe ve market
İSTENİRSE MARKET VE CAFEYİ AYRI AYRIDA DEVREDEBİLİRİZ. Market: 25.000 e devredilir. EŞİMİN RAHATSIZLIĞI NEDENİYLE YURTDIŞINA GİTMEMİZ GEREKTİĞİ İÇİN, İSTANBULUN EN YENİ, EN GÜZİDE YERLEŞİM BÖLGERİNDEN SAMANDIRA'DA TAMAMEN VİLLALARLA ÇEVRİLİ BİR YERLEŞİM BÖLGESİNDE 172 VİLLADAN MEYDANA GELEN ELYSİUMLİFE SİTESİNİN MARKET VE CAFESİNİ DEVREN KİRALIYORUZ.İSTENİRSE MARKET VE CAFEYİ AYRI AYRIDA DEVREDEBİLİRİZ: MARKETİN AYLIK KİRA BEDEL SON DERECE CAZİBTİR.MARKET'TE SİTE SAKİNLERİNİN TÜM İHTİYAÇLARINI (SU;GAZETE İÇKİ;KURU GIDA SEBZE MEYVE GİBİ) KARŞİLAYACAK HER ŞEYİ BULMAK MÜMKÜNDÜR.İÇKİ SATIŞ RUHSATI BULUNMAKTADIR: CAFENİN SON DERECE MODERN DİZAYN EDİLMİŞ 40 KİŞİLİK ŞÖMİNELİ SALON iLE EKSİKSİZ MUTFAĞI VARDIR. PİZZA FIRINI VE PİZZA MALZEMESİ SOĞUTUCU VE TEZGAHI, SANAYİ TİPİ FİRÜTEZ EKSİKSİZ BİRMUTFAK; SALONDA PROJEKSİYON T.V, KLİMA, AÇIK BİRA MAKİNESİ , MUTLAKA GÖRÜN KELEPİR. KAÇIRILMAYACAK FIRSAT (Bu fiyat'a Markette bulunan emtiada dahildir).
  • #2046523
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.