istanbul kumburgazda ucuz sezonluk kiralık yazlık

istanbul kumburgazda ucuz sezonluk kiralık yazlık

Marmara » İstanbul » Büyükçekmece
2.000₺
  • 2.000₺
    Marmara » İstanbul » Büyükçekmece
istanbul kumburgazda ucuz sezonluk kiralık yazlık
 
istanbul kumburgazda ucuz sezonluk kiralık yazlık istanbul kumburgazda ucuz sezonluk kiralık yazlık istanbul kumburgazda ucuz sezonluk kiralık yazlık istanbul kumburgazda ucuz sezonluk kiralık yazlık
İSTANBUL KUMBURGAZ'DA UCUZ SEZONLUK YAZLIK! İSTANBUL KUMBURGAZ'DA ÇOK HESAPLI SEZONLUK YAZLIK ÇOK UYGUN FİYATA KUMBURGAZ'DA EŞYALI, SÜPER DENİZ VE DAĞ MANZARALI, ÖZEL PLAJI OLAN, DENİZİ PIRIL PIRIL, DENİZE SIFIR SİTEDE 2+1 KİRALIK YAZLIK...İÇİNDE YATACAK YATAĞI, YEMEK OCAĞI, BUZDOLABI, TELEVİZYON, KOLTUKLAR, KAP KACAK MEVCUT...2 AYLIK, 1 AYLIK, HAFTALIK KİRAYA VERİLİR. SÜPER KAFA DİNLEYECEĞİNİZ BİR ORTAM...4, 5 KİŞİ RAHATLIKLA KALABİLİR.BALKONUNDA MASMAVİ DENİZE VE DAĞ'A DOĞRU KAHVALTI KEYFİNİ VE MANGAL KEYFİNİ YAŞAYABİLİRSİNİZ! TELEFON:
  • #2155608
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.