istanbul'dan 3 aylik yakisikli prens!

istanbul'dan 3 aylik yakisikli prens!

Marmara » İstanbul » Kadıköy
Görüşülür
istanbul'dan 3 aylik yakisikli prens!
 
istanbul'dan 3 aylik yakisikli prens! istanbul'dan 3 aylik yakisikli prens! istanbul'dan 3 aylik yakisikli prens! istanbul'dan 3 aylik yakisikli prens!
Merhaba, sokaktan yavru siyah bir köpek buldum, hastaydı, tedavi ettirdim, saglıgına kavustu... Simdi cok iyi, cok saglikli, siyah, 3 aylik, erkek bir yavru..Dusuk kulakli.. Resimlerini gormek isterseniz, e-mailimden ulasin bana.. Sokaktaki canlarin, petshoplarda satılan “cins” denilen hayvanlara göre sahiplenilme şansı çok az..cogu insan onları pis oldugu, hastalıklı olduğu gerekçesiyle ya da yeterince sevimli olmadigi (?!?) gerekcesiyle almiyor..Ama ne demisler, bakarsan bag, bakmassan dag olur..bakimli oldugu surece her hayvan güzeldir...Hayvanları ayırmak niye... Sokaktaki hayvana yuvasını acan, onu evinde besleyen insan sayısı çok az olduğu için sokakta yasayan bu canların , petshoplarda “cins” olduğu söylenilen diger canlara göre hayatta kalma şansları çok düşük..En çok onların bakıma ihtiyacı varken gidip “cins” denilen köpeklerden satın almak niye? Hayvanların sırtından para kazanan hayvan tacirlerine para kazandırmak niye? Bizler petshoptan hayvan almadığımız sürece, bu hayvan tacirleride kendilerine başka bir iş bulmak zorunda kalacak..herkes petshoptan hayvan satın almayı reddetseydi, bu insanlar bu işi yapmayı nasıl sürdüreceklerdi? Sırf para kazanma amacı ile, çeşitli üretim çiftliklerinde bu “cins” denilen hayvanlar üretiliyor, yani bu hayvanlar sırf onların sırtlarından geçinebilmek amacı ile dünyaya getirtiliyorlar...Oysa dünyaya dogal yollardan gelen, ama kimse onlara bakmadığı için zamanla hastalıktan, asırı sıcak/soguktan, sokakta onlara yapılan işkencelerden ya da barınaklara tıkılmaktan dolayı ölen binlerce hayvan varken “cins” köpekleri sırf para kazanmak amacı ile çoğaltıp satmak niye?? Dünyaya dogal yoldan yeterince hayvan geliyor zaten, bu insanlar bu hayvanları bu şekilde üreterek dünyada dogal olarak bulunması gereken hayvan sayısını kat kat arttırıyorlar..buda neye neden oluyor? Sokakta yasayan binlerce hayvanın dışlanmasına neden oluyor...tüm bunları tekrar tekrar düşünün... e-mailim : mikenea25@gmail.com
  • #1530672
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • ıspartadan satılık doberman

    satıık doberman 1 yasında ucuza veriorum gorusmek ıspartada oturuyorum biliginiz ...

  • ^^satılık kangal-akbaş-alman kurdu-ingiliz pointer yavruları^^

    MADIMAK KANGAL KÖPEĞİ ÜRETİM VE YETİŞTİRME ÇİFTLİĞİ ESKİ NESİL SAFKAN KANGALLARL ...

  • ^^İNGİLİZ POİNTER (AV KÖPEKLERİ)^^

    MADIMAK KANGAL KÖPEĞİ ÜRETİM VE YETİŞTİRME ÇİFTLİĞİ, DEĞERLİ SAFKAN DAMIZLIKLARL ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.