istanbul çatalca da günlük kiralık lüks villa

istanbul çatalca da günlük kiralık lüks villa

Marmara » İstanbul » Çatalca
200€
  • 200€
    Marmara » İstanbul » Çatalca
istanbul çatalca da günlük kiralık lüks villa
 
istanbul çatalca da günlük kiralık lüks villa istanbul çatalca da günlük kiralık lüks villa istanbul çatalca da günlük kiralık lüks villa istanbul çatalca da günlük kiralık lüks villa
Istanbul Catalcada gunluk kiralik Villa. Villa konuklarımızın kendi evinde hissedeceği konforda döşenmiştir.Çok sevimli ve özel bir villadır.Özgün ve dinlendirici bir tatil geçirmek isteyen misafirlerimiz için çok güzel bir tercih olacaktır.Sakin ve güneşli bir konumdadir. lüks bir tatil imkanı sunar.Akşamları oturup sakin bir tatilin keyfini çıkarabileceğiniz güzel bir terası vardır.Villanızın bahçesinde, geniş terasında kahvaltı ve akşam yemeklerinizin tadını çıkaracaksınız. Villa 3 odalı ve 2 banyoludur. Gunluk ucreti 200.00 Eurodur.
  • #4106332
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.