istanbul büyükçekmece beylikdüzü yakuplu kiptaş evlerinde kiralık daire

istanbul büyükçekmece beylikdüzü yakuplu kiptaş evlerinde kiralık daire

Marmara » İstanbul » Büyükçekmece
450₺
  • 450₺
    Marmara » İstanbul » Büyükçekmece
istanbul büyükçekmece beylikdüzü yakuplu kiptaş evlerinde kiralık daire
 
istanbul büyükçekmece beylikdüzü yakuplu kiptaş evlerinde kiralık daire istanbul büyükçekmece beylikdüzü yakuplu kiptaş evlerinde kiralık daire istanbul büyükçekmece beylikdüzü yakuplu kiptaş evlerinde kiralık daire istanbul büyükçekmece beylikdüzü yakuplu kiptaş evlerinde kiralık daire istanbul büyükçekmece beylikdüzü yakuplu kiptaş evlerinde kiralık daire istanbul büyükçekmece beylikdüzü yakuplu kiptaş evlerinde kiralık daire
EVAL GAYRİMENKULDEN - YAKUPLU KİPTAŞ EVLERİNDE KİRALIK 2+1 DAİRE İstanbul Büyükçekmece-Beylikdüzü Yakupluda İhlas Marmara Evleri 1. kısım ile 2. kısım arasında Deniz manzaralı 2+1 75 m2 brüt kullanım alanına sahip Halıfleksli, Mutfak dolablı kombili kullanıma hazır temiz masrafsız süper lüks 24 saat güvenlikli site içerisinde Deprem sonrası 2005 Tarihinde temelleri atılan ve 2007 yılında teslim edilen Yakuplu kiptaş evleri Deprem yönetmeliği açısından tam teçhizatlı bir yapı... 1 Kira Peşin 900 YTL Depozito EVAL GAYRİMENKUL DANIŞMANLIK HİZMETLERİ Müşteri Temsilcisi - Muharrem ARVAS - GSM Tel : Ofis TEL :
  • #1531126
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.