istanbul bağcılar göztepede sitede içinde 3+1 satılık daire krediye uygundur.

istanbul bağcılar göztepede sitede içinde 3+1 satılık daire krediye uygundur.

Marmara » İstanbul » Bağcılar
350₺
  • 350₺
    Marmara » İstanbul » Bağcılar
istanbul bağcılar göztepede sitede içinde 3+1 satılık daire krediye uygundur.
 
istanbul bağcılar göztepede sitede içinde 3+1 satılık daire krediye uygundur. istanbul bağcılar göztepede sitede içinde 3+1 satılık daire krediye uygundur. istanbul bağcılar göztepede sitede içinde 3+1 satılık daire krediye uygundur. istanbul bağcılar göztepede sitede içinde 3+1 satılık daire krediye uygundur. istanbul bağcılar göztepede sitede içinde 3+1 satılık daire krediye uygundur. istanbul bağcılar göztepede sitede içinde 3+1 satılık daire krediye uygundur.
Buya Park Evleri'nde, yeni yapılan metro istasyonuna paralel, önünde otobüs durağı ve minibüs yolu ile ulaşım sorunu olmayan, yanıbaşında okul , komşu siteler, büyük market, benzin istasyonu, diş polikliniği, çocuk parkı, pastane vb. bulunduğu önü açık , MEDİPOL HASTANESİ, 212 AVM, KANAL D, İSTOÇ ve Basın Ekspres yoluna merkez konumda deprem yönetmeliğine uygun yapılmış oturmaya hazır sıfır daire. zellikleri: - 6390 m2 site içerisinde 3500 m2 peyzaj düzenlemesi yapılmış yeşil alan Site içi oyun parkı - Basketbol sahası - 24 saat güvenlik hizmeti Otopark bağlantılı, TSE normlarına uygun çift asansör - Kapalı ve Açık otopark - Merkezi su deposu - Elektrik kesintisinde devreye giren jenaratör üniteleri - Dairelere kaçak akım rölesi Ankastreye uygun mutfak dolapları ve gereçleri, paslanmaz çelik evye Ankastre davlumbaz, ocak ve fırın Granit mutfak tezgahı - 1 sınıf seramik kaplama, krom armatür, vitrifiye - Radyolu, led aydınlatmalı, ayak masajlı ve 6 jetli jakuzili duşakabin - Dekoratif banyo ayna, dolap ve evyesi - 2 adet wc Doğalgaz ile merkezi ısıtma ve sıcak su sistemi, panel radyatör - Isıtma Tesisatı (Mobil Sistem) - Depreme dayanıklı radye temel, fore kazık, C35 Beton - Görüntülü diafon, kameralı güvenlik sistemi - Salon, antre, koridor, mutfak ve odalarda su bazlı boya - Tüm bloklarda mantolamave ısı yalıtımı, bodrum bölümlerde bohçalama sistemi ve nem yalıtımı - Mutfak, balkon ve banyolar 1. sınıf seramik - Antre, koridor, salon ve odalar 1. sınıf laminant parke - Tüm tavan kaplaması kartonpiyer - 1. sınıf ısı yalıtımlı PVC plastik doğrama pencere ve balkon kapıları - iç oda kapıları 1. sınıf amerikan kapı, çelik dış kapı - Uydu yayını, tv ve telefon tesisatı - Fransız balkon
  • #3190739
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.