ısı yalıtımı dış cephe boyama ve mantolama 12 ay kampanya

ısı yalıtımı dış cephe boyama ve mantolama 12 ay kampanya

Marmara » Kocaeli » Gebze
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Kocaeli » Gebze
ısı yalıtımı dış cephe boyama ve mantolama 12 ay kampanya
 
ısı yalıtımı dış cephe boyama ve mantolama 12 ay kampanya ısı yalıtımı dış cephe boyama ve mantolama 12 ay kampanya ısı yalıtımı dış cephe boyama ve mantolama 12 ay kampanya ısı yalıtımı dış cephe boyama ve mantolama 12 ay kampanya ısı yalıtımı dış cephe boyama ve mantolama 12 ay kampanya ısı yalıtımı dış cephe boyama ve mantolama 12 ay kampanya
KOMŞU YAPI İNŞAAT DEKORASYON ÇATI İZOLASYON DIŞ CEPHE BOYAMA VE MANTOLAMADA KAMPANYA komşu İnşaat dekorasyon san.tic.ltd.şti. firması olarak başta gebze kocaeli - gebze istanbul arası olmak üzere tüm bölgelerde halkımıza ve fabrikalara yönelik İNŞAAT , DEKORASYON , ÇATI İZOLASYON Alanlarında çalışmalarımız mevcuttur. firma olarak halkımız halkımıza kolaylık olsun diye dış cephe mantolama ve boyamada gebze kocaeli-gebze istanbul arası kapsamında 12 aylık kampanya başlatmış bulunmaktayız.. %50 ısı tasarufu sağlayan mantolama sistemleri ayrıyeten binaların çürümesini engeller ve binalara dekoratif bir görünüm sağlar.böylece binanın değeri artmış olur. yapılan uygulama tahsilatları çek , kredi kartı, veya eşit aylara bölünmüş senetler şeklinde tahsil edilmektedir. yapılan uygulamalar ile ilgili tüm giderler firmamıza aittir. kullanılacak malzeme filli boya ürünlerinden capatect dalmaçyalı, fixkim veya bina yönetimince belirlenen herhangi bir markada olabilir.tavsiye edeceğimiz capatect dalmaçyalı ve fixkim ürünleridir.iki değişik ürün sunulması butçeye uygunluk amaçlanmıştır. faaliyet alanlarımız. -dış cephe mantolama - iç cephe mantolama - alçı ve boyama -asmatavan sistemleri - bölme duvar sistemleri - kartonpiyer - laminant parke - sıhhi tesisat uygulamalrı - doğalgaz tesisat uyglamaları - fabrikalara buhat tesisat döşemeleri - fabrikalara hava tesisat döşemeleri - ondilin, kiremit, şıngıl, tranpes saç, sandaviç panel çatı uygulamaları - kalıp, demir, beton, sıva, duvar, şap, fayans, tadilat komşu yapı olarak halkımızın bu kampanyaya katılmasını umar , çalışmalarınızda başarılar dileriz. bizlere www.komsuinsaat.com.tr mail: komsuyapi@htomail.com tlf:gsm:fatih devlet hastanesi yanı gebze adresinde ulaşabilirsiniz.
  • #1507483
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.