ırk garantili ===== doberman yavruları ======

ırk garantili ===== doberman yavruları ======

Marmara » Bursa » Nilüfer
Görüşülür
ırk garantili ===== doberman yavruları ======
 
ırk garantili ===== doberman yavruları ====== ırk garantili ===== doberman yavruları ====== ırk garantili ===== doberman yavruları ====== ırk garantili ===== doberman yavruları ======
TÜRKİYE'NİN LİDER VE EN KAPSAMLI ÜRETİM ÇİFTLİĞİ + VETERİNER KLİNİĞİ GARANTİSİYLE LANLARIMIZDAKİ RESİMLERİMİZ YAVRULARIMIZA AİTTİR KESİNLİKLE TEMSİLİ RESİM KULLANILMAMAKTADIR... ZAMANI GELMİŞ BÜTÜN AŞI VE PARAZİT UYGULMALARI VETERİNER HEKİMLERİMİZ TARAFINDAN YAPILMIŞTIR. (İÇ VE DIŞ) PARAZİT PUPPIES DP VE PUPPIES KORONA ) YAVRULARIMIZIN HEPSİ %100 SAFKAN OLUP IRK GARANTİLİDİR.. DEĞERLİ DOSTLAR ÇİFLİĞİMİZ BURSA /BADEMLİDE BULUNMAKTADIR GELİP YAVRULARI ANNE ALTINDAN SEÇEBİLİRSİNİZ. YAVRULARIMIZ 24 SAAT VETERİNER HEKİM KONTROLÜNDE OLUP ANNE SÜTÜ VE TAKVİYE PROFESSİYONEL YAVRU MAMALARIYLA BESLENMEKTEDİR . DİŞİ VE ERKEK YAVRULARIMIZ MEVCUTTUR DİŞİ KÖPEKLERİMİZ BİYOLOJİK SAATLERİ VETERİNER HEKİMLERİMİZ TARAFINDAN KONTROL EDİLMEK SURETİYLE SENEDE BİR KEREDEN FAZLA ÇİFTLEŞTİRİLMEMEKTEDİR. EN KALİTELİ KURU MAMA MARKALARIYLA HAMİLELİK - DOĞUM - EMZİRME DÖNEMLERİNDE KÖPEKLERİMİZİN İHTİYAÇLARINA UYGUN İÇERİKLİ SERİLERLE BESLENMEKTEDİR. PARAZİT TEDAVİLERİ VE İLK AŞILAMALARI TAMAMLANAN YAVRULARIMIZ 1 HAFTALIK KARANTİNA SÜRECİNİ SIKINTISIZ ATLABİLDİKLERİ TAKTİRDE YENİ EBEVEYNLERİ BULMAK İÇİN SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE SUNUYORUZ. SATIŞ SONRASINDA BAKIM VE BESLENME KONUSUNDA 7/24 YARDIM ALABİLİRSİNİZ !! TÜRKİYENİN HER YERİNE GARANTİLİ GÖNDERİM YAPILIR. GÖNDERİMLER AŞI KARNESİYLE BİRLİKTE YAPILMAKTADIR. NOT:GÖNDERİM ÜCRETİ TARAFIMIZDAN KARŞILANMAKTADIR!! DETAY İÇİN 0531 567 4141 DETAY İÇİN 0531 567 41 41 Doberman, Almanya kökenli bir iş köpeği ırkıdır. FCI'nın kabul ettiği standartlara göre siyah ve kızıl (koyu kahverengi) renkte olabilir. AKC ise siyah, kızıl, mavi ve fawn olmak üzere dört kürk rengini kabul eder. Albino dobermanlar güneşe hassasiyetleri nedeniyle bu iki kulüpçe de kabul görmezler. Kürkü bu dört seçenekten hangisi olursa olsun, yüzünde, göğsünde, ayakları üstünde ve anüs çevresinde pas rengi lekeler bulunmalıdır. Tüyler kısa ve parlak olmalıdır. Erkeğinin omuzbaşından yere yüksekliği 68-72 cm, dişininki 63-68 cm'dir. Yetişkin bir erkek doberman 35-40 kg, dişi ise 30-35 kg civarında olmalıdır. Estetik operasyonun yasal olduğu ülkelerde kuyruk ikinci boğumdan kesiktir ve kulaklar kafayla orantılı biçimde kesilerek dikleştirilmiştir. Son derece güçlü ve asil bir görünüme sahiptir. Bunun yanı sıra oldukça hareketli, hızlı, çevik ve eğitilebilir bir köpektir. Bir komutu 1-5 tekrar arasında öğrenir. Sahibine ve ailesine karşı oldukça koruyucu bir ırktır. Yabancılara karşı genellikle şüpheyle yaklaşır, kendine son derece güvenlidir. İyi sosyalleştirilmiş bir doberman gereksiz agresyon göstermemelidir. Dominant bir ırk olduğu için genellikle ilk kez köpek sahibi olacak tecrübesiz kişilere tavsiye edilmez. Kürkü ince olduğu için soğuk iklimlere karşı çok dayanıklı değildir. Bu nedenle genellikle bahçeli evlerde yaşamasına karşın evin içinde ya da bahçede özel ısıtmalı kulübelerde uyurlar. Sahip odaklı bir hayvan olduğu için daima sahibinin yanında olmak ister.
  • #3892685
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • maltese terrier yavrularımız ırk garantilidir.

    TÜRKİYE'NİN LİDER VE EN KAPSAMLI ÜRETİM ÇİFTLİĞİ + VETERİNER KLİNİĞİ GARANTİSİYL ...

  • kahramanmaraş satılık golden retriever

    saf kan golden bebegimiz 50 günlüktür aşıları sağlık taraması tamamdır.ücret kar ...

  • golden retrıver Maltepede

    VETERINER KONTROLLERI YAPILMIS.KAN TESTLERI SAGLIKLI OLAN BU YAVRULAR SAFKAN AS ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.