ilimtepede deprem evlerl acele satılıktır

ilimtepede deprem evlerl acele satılıktır

Marmara » Kocaeli » Körfez
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Kocaeli » Körfez
ilimtepede deprem evlerl acele satılıktır
 
ilimtepede deprem evlerl acele satılıktır ilimtepede deprem evlerl acele satılıktır ilimtepede deprem evlerl acele satılıktır ilimtepede deprem evlerl acele satılıktır ilimtepede deprem evlerl acele satılıktır
körfez ilçesi ilimtepe mahallesindek 5. etap b blok 1.kattaki dairem satılıktır bina 2 yaşındadır depreme dayanıklı tünel kalıp sitemiyle yapılmış kombili 3+1 145 m2 borcu yok şu an boş durumdadır ihtiyaçtan acele satılıktıriçin elit bi muhit. özeelikte astım hastaları için doğa ve ormana yakın bi yerde. körfezin üzerinde eilimtepede.. tapuda 145m2 kullanım alanı 3 oda 1 salon. banyosu tuvaleti mutfağı muhteşem temizlikte. tavanları alçı tavan tünel kalıp sistemi ile depreme dayanıklı, duvarlar saten alçı boya. mutfak dolapları şahane. binaya özel otopark..kombisi vailant. doğal gazlı ısınma, içi yapılı, asansör kapıcı her şeyi ile önü açık.... ihitiyaç nedeni ile satılıktır.
  • #2810431
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.