iZMiR CANDARLI iLK YANKI SiTESiNDE SAHiBiNDEN SATILIK YAZLIK

iZMiR CANDARLI iLK YANKI SiTESiNDE SAHiBiNDEN SATILIK YAZLIK

Ege » İzmir » Çandarlı
105.000₺
  • 105.000₺
    Ege » İzmir » Çandarlı
iZMiR CANDARLI iLK YANKI SiTESiNDE SAHiBiNDEN SATILIK YAZLIK
 
iZMiR CANDARLI iLK YANKI SiTESiNDE SAHiBiNDEN SATILIK YAZLIK iZMiR CANDARLI iLK YANKI SiTESiNDE SAHiBiNDEN SATILIK YAZLIK iZMiR CANDARLI iLK YANKI SiTESiNDE SAHiBiNDEN SATILIK YAZLIK iZMiR CANDARLI iLK YANKI SiTESiNDE SAHiBiNDEN SATILIK YAZLIK iZMiR CANDARLI iLK YANKI SiTESiNDE SAHiBiNDEN SATILIK YAZLIK iZMiR CANDARLI iLK YANKI SiTESiNDE SAHiBiNDEN SATILIK YAZLIK
Çandarlida ilk yanki sitesinde 120 m kulanim alanli bahceli 3 katli 2 yatak odasi 1 salonu hazir mutfagi 1 buyuk ve 1 kucuk terasi vede ayrica cati kati vardir son derece sahane ada ve deniz manzaralidir.Site icerisinde olup sitenin guvenlikcileri tarafindan 7 gun 24 saat giris ve cikislar kontrol edilmektedir. Site icerisinde buyukler ve kucukler icin olmak uzere 2 tane yuzme havuzu vardir site icerisinde market ve kafe bulunmaktadir. Sitemizin bulundugu konum ve evin sokagin ilk evi oldugundan dolayi guzel bir doga manzarasinada hakimdir. Denizi ve dogayi sevenller icin ideal bir yerdir. Krediye uygun olup pazarlik payi vardir.
  • #115466
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.